Soppbruschetta med sprø salvie Soppbruschetta er en enkel og lekker forrett der kremet sopp går opp i en høyere enhet med fritert salvie og frisk timian. Soppbruschetta med sprø salvie
Dampet brokkoli med sitronsmør og krønsj De dekorative brokkoliniene får følge av sitronsmør og sprøtt surdeigsbrød. En kjapp og enkel munnfull eller forrett. Dampet brokkoli med sitronsmør og krønsj
Pizza med squash, spinat og ansjos Minipizzaer med squash og ansjos er både velsmakende og praktiske som fingermat. Ansjosen gir en god og salt smaksopplevelse med den milde ricottaosten på sprø pizzabunn. Pizza med squash, spinat og ansjos
Stekt polenta med chévre, timian og plommechutney Stekt polenta toppet med chèvre, timian og hjemmelaget plommechutney. Snakk om å bringe maisgrøten til nye høyder! Stekt polenta med chévre, timian og plommechutney
Grillet oksekjøtt med grønne bønner og sherrysaus Grillet biff i skiver med grønne bønner toppet med sherrysaus er både mettende og smakfullt. Grillet oksekjøtt med grønne bønner og sherrysaus
Sprø vårruller med spicy svin og chilisauce Uimotståelige vårruller er luksus i en travel hverdag. Server dem med en sprø salat, masse mynte og chilisaus. Eller med en fyldig salat med nudler, mango og cashewnøtter. Sprø vårruller med spicy svin og chilisauce
Kamskjell-ceviche med chili, sesamfrø og korianderolje Disse kamskjellene er myke og helt uimotståelige! Vi serverer dem rå med mengder av lime, chili og sesamfrø. Kamskjell-ceviche med chili, sesamfrø og korianderolje
Minipai med chorizo Disse lekre minipaiene kan nytes både varme og kalde, og er perfekte til middag så vel som i nistepakken. I stedet for små paier kan du selvsagt lage én stor. Minipai med chorizo
Røkelaks med kremost og nøtter Prøv denne enkle og deilige forretten med røkelaks, som passer godt hele året. Røkelaks med kremost og nøtter