Ved videre bruk av hjemmesiden aksepteres automatisk nedenstående betingelser.

Opphavsrett

Med mindre annet fremgår har Bonnier Publications A/S copyright på alt materiale på Bo-bedre.no. Materialet kan ikke brukes i forretningssammenheng uten tillatelse, og bruk av innhold skal siteres med tydelig kildehenvisning. Forretningsmessig bruk av materialet krever godkjennelse av:

Bonnier Publications A/S
Strandboulevarden 130
2100 København Ø
Email: Redaktør Tonje Madsen, tonje.madsen@bobedrenorge.no

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen som finnes på Bo-bedre.no blir løpende redigert og kontrollert, og er derfor så vidt oss bekjent korrekt. Til tross for disse forholdsreglene kan vi ikke utelukke at enkelte feil kan snike seg inn. Bo-bedre.no påtar seg ikke ansvar for eventuell sjenanse eller skader som måtte oppstå i forbindelse med den enkelte lesers bruk av informasjonen som finnes på nettsiden.

Eksterne lenker

Vi gjør oppmerksom på at Bo-bedre.no inneholder lenker til sider som ikke drives Bonnier Publications A/S. Vi påtar oss ikke ansvar for innhold på eksterne sider.

Retningslinjer for cookies

Bonnier Publications A/S strekker seg langt for å tilby brukervennlige hjemmesider med innhold som er relevant for deg. For å muliggjøre dette bruker vi teknologier som samler inn, behandler og sorterer opplysninger om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Du kan lese mer på https://bo-bedre.no/cookiepolitikk

Personvern

Personopplysninger som avgis i forbindelse med tegning av abonnement behandles i tråd med vår persondatapolitikk, som du kan lese mer om på https://bonnierpublications.com/personvernpolitikk/.

Vilkår sist oppdatert den 01/07-2019