Ved videre bruk av hjemmesiden aksepteres automatisk nedenstående betingelser.

Opphavsrett

Tekst, grafikk, bilder, lyd og annet innhold på denne nettsiden er beskyttet under lov om opphavsrett. Bonnier Publications forbeholder seg alle rettigheter til innholdet, inkludert retten til å utnytte innhold med tanke på tekst- og datamining, jf. § 11b i Opphavsrettsloven og artikkel 4 i DSM-direktivet.
Med mindre annet fremgår har Bonnier Publications A/S copyright på alt materiale på Bo-bedre.no. Materialet kan ikke brukes i forretningssammenheng uten tillatelse, og bruk av innhold skal siteres med tydelig kildehenvisning. Forretningsmessig bruk av materialet krever godkjennelse av:

Bonnier Publications A/S
Strandboulevarden 130
2100 København Ø
Email: Redaktør Tonje Madsen, tonje.madsen@bobedrenorge.no

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen som finnes på Bo-bedre.no blir løpende redigert og kontrollert, og er derfor så vidt oss bekjent korrekt. Til tross for disse forholdsreglene kan vi ikke utelukke at enkelte feil kan snike seg inn. Bo-bedre.no påtar seg ikke ansvar for eventuell sjenanse eller skader som måtte oppstå i forbindelse med den enkelte lesers bruk av informasjonen som finnes på nettsiden.

Eksterne lenker

Vi gjør oppmerksom på at Bo-bedre.no inneholder lenker til sider som ikke drives Bonnier Publications A/S. Vi påtar oss ikke ansvar for innhold på eksterne sider.

Retningslinjer for cookies

Bonnier Publications A/S strekker seg langt for å tilby brukervennlige hjemmesider med innhold som er relevant for deg. For å muliggjøre dette bruker vi teknologier som samler inn, behandler og sorterer opplysninger om hvordan du og andre besøkende bruker hjemmesiden. Du kan lese mer på https://bo-bedre.no/cookiepolitikk

Personvern

Personopplysninger som avgis i forbindelse med tegning av abonnement behandles i tråd med vår persondatapolitikk, som du kan lese mer om på https://bonnierpublications.com/personvernpolitikk/.

Vilkår sist oppdatert den 01/07-2019