Oksemørbrad med glasserte rødbeter, bjørnebær og soppsaus Oksemørbraden får delikat følge av soppsaus og glaserte rødbeter. Med litt planlegging er dette en enkel, lekker og innbydende hovedrett. Den kremete fløtesausen smaker nydelig til det møre kjøttet, saftige rødbeter og sprø chips.
Råmarinert torsk med sprø agurksalat Sitrusmarinert torsk med spicy agurksalat er friskt og godt, og kan lages i god tid før servering.
Rødbetebiff med pepperrotkrem, sprøstekte kapers og flarn Husker du rødbetebiffen fra 1970-tallet? Den gamle vegetarklassikeren vender tilbake – i en litt mer innovativ og smaksrik form.
Kalv med trøffelpasta, squash og stekt radicchio Kalv med trøffelpasta, stekt radicchio og squash er enkelt å lage og utrolig smakfullt. Med denne retten imponerer du gjestene dine – garantert!
Bresert svinenakke med epler og porter-øl Endelig er sesongen for retter som gjør seg selv i ovnen rett rundt hjørnet. Hvorfor ikke sette i gang med bresert svinenakke med epler, rotgrønnsaker og øl?
Grillet hakkebiff med ramsløks-aioli og grillede grønnsaker Denne blir en sikker favoritt på sommerens grillkvelder.
Biffsalat med ristet løk Crunchy løk og knasende salat gjør denne thaiinspirerte biffsalaten ekstra festlig i munnen. Og så smakene, da!
Stekt torsk med rosenkål, brunet smør og ristede frø Et lite stykke stekt torsk, servert helt enkelt med rosenkål, brunet smør og ristede frø.
Hurtigstekt tunfisk med wasabimajones Tunfisk er ekstra lekkert når den serveres med sprø agurksalat og spicy majones.