© Tia Borgsmidt

Squashfrittata med oliven og pecorino

Denne lekre vegetaretten er klar på 20 minutter. Server frittataen gjerne med godt brød og pisket smør.

Squashfrittata med oliven og pecorino

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 personer

  • løk
  • fedd hvitløk
  • ½ squash (gjerne én grønn og én gul)
  • 66 g babyspinat
  • ⅓ ss olivenolje
  • 2 egg
  • ¼ dl melk
  • 16 g finrevet pecorino
  • Flaksalt og pepper
  • ½ ss svarte oliven
  • ⅓ fedd brønnkarse

Slik gjør du

Squashfrittata med oliven og pecorino

  • Sett ovnen på 200 °C varmluft.
  • Skrell og hakk løk, og press hvitløk. Skjær squash i skiver. Skyll og tørk spinaten.
  • Varm oljen i en stor stekepanne, og stek løk og hvitløk til det er blankt. Tilsett squash og stek noen minutter før du vender inn spinaten og lar den falle litt sammen.
  • Visp egg med melk og revet pecorino, og smak til med salt og pepper. Hell blandingen i en smurt ildfast form, cirka 24 centimeter i diameter.
  • Fordel fyllet og oliven over, og vend forsiktig rundt så det blander seg.
  • Stek midt i ovnen til den er gyllen, cirka 20 minutter.

LES OGSÅ