Banansplitt-is på 20 minutter Denne enkle parfait-isen med banan er en sikker vinner i hverdagen. Banansplitt-is på 20 minutter
Hjemmelaget Toffifee Myk karamell, crunchy hasselnøtter i en seng av Nutella, dekket med et tynt skall av mørk sjokolade – uimotståelig! Hjemmelaget Toffifee
Verdens beste fløtekarameller Ekte fløtekarameller smaker best! Når du i tillegg kombinerer dem med flaksalt og lakris er det vanskelig å toppe det. Verdens beste fløtekarameller
Tiramisù med en frisk vri Tiramisù er en klassiker i det italienske kjøkkenet, men vi har tillatt oss å gi den en frisk vri med sprø pærer. Tiramisù med en frisk vri
Tilslørte bondepiker med bjørnebær og krem fraîche De klassiske tilslørte bondepikene er løftet til nytt nivå med bjørnebær, mandler, rugbrødknas og krem fraîche. Tilslørte bondepiker med bjørnebær og krem fraîche
Sitronkaker, hvit sjokolade, mandler og myk marengs En helt genial kombinasjon. Sitronkaker, hvit sjokolade, mandler og myk marengs
Superenkel sjokoladekake med et snev av chili Den enkle klassikeren når nye høyder. Superenkel sjokoladekake med et snev av chili
Sjokolademarengskake med pasjonsfruktkrem Desserten er utrolig flott og smaker like godt som den ser ut. Sjokolademarengskake med pasjonsfruktkrem
Koldskålmousse Koldskål bringer frem minner om barndommens somre og kan gi utgangspunkt for mange gode samtaler, Knasende sprø småkaker med luftig mousse, søt sjokolade og syrlig skogsyre er et lett punktum på måltidet. Desserten kan lages dagen før, så kan du kose deg sammen med gjestene dine. Koldskålmousse
Karamellisert rabarbra med bringebær og vaniljeis Denne herlige desserten kombinerer syrlig og søtt og er en perfekt avslutning på sommermåltidet. Karamellisert rabarbra med bringebær og vaniljeis
Ostekake med Aperol Vi har omdannet trenddrinken Aperol Spritz til en deilig, kremet ostekake med en nydelig og fargerik gele. Ostekake med Aperol
Plommeterter med mascarponekrem Her får du en lekker oppskrift på en syndig dessert som hyller de norske plommene. Plommeterter med mascarponekrem
Tindvedmazarin med brent marengs En klassisk mazarin er saftig og smaker nydelig av marsipan. Her får den selskap av sesongens syrlige tindved og brent marengs. Tindvedmazarin med brent marengs
Blåbær og makroniskaker Disse lekre blåbær og makroniskakene bør lages god tid i forveien. Blåbær og makroniskaker
Jordbær-carpaccio med lime og hjemmelaget is Carpaccio av jordbær, hva er egentlig det for noe? I denne retten skjærer du jordbær i tynne skiver sammen med masse lime, og server det med en velsmakende is. Jordbær-carpaccio med lime og hjemmelaget is
Kanelsnurrer - lær teknikken Disse kanelsnurrene er ikke bare fine å se på, de er fantastisk gode! Se hvordan du snurrer dem, trinn for trinn. Kanelsnurrer - lær teknikken