Dessert Hvit sjokoladekonfekt med solbær Delikat konfekt som vil imponere gjestene dine. Av Ditte Julie Jensen — 12. desember 2023 julekonfekt © Pernille Greve Solbær-konfekt 8-10 stk. Dette trenger du: 250 g rå marsipan 1 ss solbærstøv 100 g nougat 100 g hvit sjokolade Sjokoladekuler (i rosa nyanser) Gjøksyre til pynt Slik gjør du: Ta 125 g marsipan og elt sammen med solbærstøv. Kjevle ut solbærmarsipanen til en tykkelse på 2-3 mm, gjerne litt sirkelrund. Gjør det samme med den nøytrale marsipanen. Smelt nougaten forsiktig i en tykkbunnet kasserolle. Legg solbærmarsipanen på et stykke bakepapir, fordel den smeltede nougaten over og avslutt med den nøytrale marsipanen. Sett konfekten i kjøleskapet i minst 2 timer. Skjær ut 8-10 små konfektbiter (ca. 4-5 cm i diameter). Temperer den hvite sjokoladen og dypp de små konfektbitene i sjokoladen. Pynt med litt solbærstøv, sjokoladekuler og gjøksyre. Håndplukket til deg Dessert Oppskrift på varm hvit sjokolade Dessert Julekrydderkake med hvit sjokolade Dessert Mandelkake med luftig krem og bær Dessert 10 fristende kaker til 17. mai Dessert Hjemmelaget gull-påskeegg med masipan, nougat og mørk sjokolade Dessert Fylte sjokolader med nougat