Dessert Hvit sjokoladekonfekt med solbær Delikat konfekt som vil imponere gjestene dine. Av Ditte Julie Jensen — 12. desember 2023 julekonfekt © Pernille Greve Solbær-konfekt 8-10 stk. Dette trenger du: 250 g rå marsipan 1 ss solbærstøv 100 g nougat 100 g hvit sjokolade Sjokoladekuler (i rosa nyanser) Gjøksyre til pynt Slik gjør du: Ta 125 g marsipan og elt sammen med solbærstøv. Kjevle ut solbærmarsipanen til en tykkelse på 2-3 mm, gjerne litt sirkelrund. Gjør det samme med den nøytrale marsipanen. Smelt nougaten forsiktig i en tykkbunnet kasserolle. Legg solbærmarsipanen på et stykke bakepapir, fordel den smeltede nougaten over og avslutt med den nøytrale marsipanen. Sett konfekten i kjøleskapet i minst 2 timer. Skjær ut 8-10 små konfektbiter (ca. 4-5 cm i diameter). Temperer den hvite sjokoladen og dypp de små konfektbitene i sjokoladen. Pynt med litt solbærstøv, sjokoladekuler og gjøksyre. Håndplukket til deg Dessert Oppskrift på varm hvit sjokolade Dessert Mandelkake med luftig krem og bær Dessert Hjemmelaget gull-påskeegg med masipan, nougat og mørk sjokolade Dessert Plomme crumble med vaniljeparfait og karamellsaus Dessert Jordbærkaker med pannacotta-krem Dessert Sjokolade- og espressokake med Nicciolatakrem