Hjemmelavet marcipan-påskeæg
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Hjemmelaget gull-påskeegg med masipan, nougat og mørk sjokolade

Unn dine kjære hjemmelagde påskeegg med marsipan og myk nougat overtrukket med mørk sjokolade og gullstøv.

Hjemmelaget gull-påskeegg med masipan, nougat og mørk sjokolade

Små, delikate påskeegg av marsipan med en myk nougatkjerne. Marsipanpåskeeggene er overtrukket med mørk sjokolade og drysset med gullstøv. Hvis du foretrekker lys eller hvit sjokolade, kan du også bruke det til påskeeggene.

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 stk.

Hjemmelaget påskeegg

  • 40 g marsipan
  • 20 g nougat

Sjokoladeovertrekk

  • 40 g mørk sjokolade
  • gullstøv til pynt

Slik gjør du

Hjemmelagde påskeegg

  1. Del marsipanen i 10 like store deler.
  1. Skjær nougaten i 10 små biter.
  1. Lag en fordypning i hver marsipanbit og legg en nougatbit i fordypningen.
  1. Brett marsipanen rundt nougatbitene og rull forsiktig sammen til påskeegg.
  1. La eggene tørke - tildekket med bakepapir - til neste dag.

Sjokoladeovertrekk

  1. Temperer sjokoladen og dekorer eggene.
  1. Dekorer med gullstøv.