© Anders Schønnemann Forrett Soppsuppe med chili Hele chilier gir sopp-suppen et ekstra bitt. God, lun og full av smak. Av Maria Meldgaard — 05. juli 2024 La oss spandere en god suppe på naboene. For eksempel på en helt vanlig mandag for å feire denne første vårmåneden. Unngå at skjermen slukker Ingredienser - 2 personer + 1 poser tørket sopp f.eks. karljohan ⅓ l vann Smør ½ løk ½ dl Noilly Prat 1 dl piskefløte 2 stk mild chili ½ ss grønnsaks- eller kyllingkraft Slik gjør du Legg soppen i en bolle og hell 5 dl kokt vann over. La stå i 15 minutter. Hell så bløtleggingsvannet gjennom et kaffefilter og spar det. Skyll soppen og sauter den i litt smør i en panne sammen med hakket løk. Tilsett Noilly Prat i pannen og kok opp. Tilsett soppbløtleggingsvannet, fløte og ca. ¼ liter vann samt de hele chiliene. La det småkoke i 15 minutter, smak til med fond og server. Håndplukket til deg Forrett Soppsuppe med løk og brød Forrett Agurksuppe med urter Forrett Kald ertesuppe Forrett Oppskrift på dampet sommergrønt Forrett Vichyssoise med karamellisert løk Forrett Crispy ravioli med tomatsalat