Steinbitrogn med gruyère og karse

Forrett av sesongens steinbitrogn, som vi serverer på smørristet briochebrød med masser av karse, som gir retten en smak av vår.

Steinbitrogn, gruyère og karse

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 personer

Smørristet briochebrød

  • 1 briochebolle eller
  • 2 skive briochebrød
  • 25 g smør

Topping

  • 1 dl crème fraîche, 35 %
  • 200 g renset og saltet steinbitrogn
  • 50 g gruyère
  • 1 potte karse
  • Flaksalt og pepper

Slik gjør du:

Smørristet briochebrød

  • Del briochen. Smelt smøret i en stekepanne, og rist brødet på begge sider til det er gyllent og sprøtt.

Topping

  • Ha crème fraîche i en bollen, og pisk til den tykner litt. Smak om steinbitrognen trenger mer salt.

Servering

  • Smør crème fraîche på brødet, og anrett på tallerkener.
  • Topp med steinbitrogn, revet gruyère og masser av karse. Krydre med salt og pepper.