10 enkle forretter på under 20 minutter

På utkikk etter en smakfull og enkel forrett? Vi har samlet de 10 beste!

Når man inviterer til middag kan det være overraskende hvor mye tid som kreves for at alt skal bli perfekt. Dersom du er ute etter en enkel forrett som går kjapt å lage, slik at du kan konsentrere deg om hovedretten eller gjestene, må du se her.

Vi har samlet 10 forskjellige oppskrifter på enkle forretter - med ferske råvarer og superdeilige smaker.

Velbekomme!

Hvite asparges med nypoteter og friske jordbær

Denne forretten består hovedsakelig av ferske og deilige råvarer. Kombinasjonen av grønnsaker sammen med jordbær gjør at den får et friskt preg, og som samtidig vekker appetitten til hovedretten.

Oppskriften finner du her.

Røkelaks med kremost og nøtter

Denne smakfulle og enkle forretten behøver kun minimalt med tilbredning. Rist nøtter og rør sammen kremost, og forretten er servert!

Den lekre oppskriften finner du her.

Frisk caprese salat med melon og tomat

Forskjellige meloner blandet med solmodne tomater, toppet med bøffelmozzarella og frisk basilikum - en fest for både ganen og øyet!

Se oppskriften på den friske forretten her.

Smakfull og enkel forrett: Dadler i baconsvøp

Man har liksom ikke vært i Spania hvis man ikke har prøvd hovedretten blant tapas: Dadler med bacon. Det gir naturligvis noe ekstra hvis den blir servert på en spansk restaurant med rødvin modnet på eikefat i glasset og flaminfomusikk i bakgrunnen. Men Fortvil ikke: Dadler i bacon er enkelt å lage.

Følg denne oppskriften, så vil du på ti minutter ha et hus som dufter av Spania.

© Tia Borgsmidt

En vri på den tradisjonelle forretten

Bruschetta kan være mye mer enn den tradisjonelle med friske tomater. Vi går for en kremet mos av svarte bønner toppet med avokado, chipotle og sprø kål.

Se oppskriften her.

Dampet brokkoli med sitronsmør og krønsj

By gjestene dine på en enkel forrett med brokkoli, smakfullt smør og litt sprøtt. Enklere blir det nesten ikke.

Få oppskriften her.

Ricottakrem med karamellisert løk

Denne enkle forretten er rett og slett helt fantastisk god. Den syrlige smaken fra ricottakremen med geitost balanseres ut med sødmen fra den karamelliserte løken, og er en forrett du mest sannynlig vil spise igjen og igjen.

Oppskriften finner du her.

Østers med asparges og rosengeranium

Du tenker kanskje at østers ikke er for alle? Dersom du bruker de rette smakene, er ferske østers imidlertid fantastisk godt. I denne oppskriften blandes den deilige sjømatsmaken sammen med grønne asparges og rosmarin. Vi garanterer at det kommer til å falle i smak.

Få den enkel oppskriften her.

Vegansk forrett: Stekt tofu med hvitløkssopp, spinat og

Dropp kjøttet og gå for sprøstekt tofu! Vi serverer den med hvitløksstekt sopp, spinat og varme tomater.

Du finner oppskriften her.

Krydret og lett forrett

Liker du krydrede og lette retter? Da bør du prøve denne Padron-paprikaen med za'atar, som er rask og enkel å lage.

Du finner oppskriften her.

Lekker laks i avocado

Laks og avocado er en klassiker og perfekt som enkel forrett, hvor den friske dillen og de sprø reddikene gir laksen og avocadoen et fint motspill.

Oppskriften finner du her.