Padron-paprika med za'atar

Liker du krydrede og lette retter? Da bør du prøve denne Padron-paprikaen med za'atar, som er rask og enkel å lage. Du finner oppskriften her.

Padron-pebre med za'atar
© Tia Borgsmidt

Padronpepper med za'atar

Her finner du oppskriften på en enkel og deilig rett med små chilier stekt i panne eller over grill på høy varme. Vi drysser over flaksalt og krydderet za'atar fra Midtøsten.

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 personer

Dette trenger du

  • 10 padron-chilier
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts flaksalt
  • 1 ts za'atar

Slik gjør du

  1. Varm opp oljen i en non-stick panne.
  1. Stek padron-parikaene i oljen på høy varme til de er helt mørke og lett brente.
  1. La dem dryppe av på et papirhåndkle før servering, og dryss over flakesalt og za'atar. Du kan også grille dem.