Tallerkener fra Bungalow og Viki Weiland, boller fra Viki Weiland, vinglass fra Ikea, messingbestikk fra Scanline og linservietter fra Broste Copenhagen.
Hvite asparges med nypoteter og friske jordbær
Sesongens hvite asparges smaker ekstra godt etter en tur på grillen. Server aspargesene med nypoteter, jordbær og pisket smør.
Dette trenger du:
Unngå å slå av skjermen
Ingredienser
2
personer
Pisket smør
50
Gram
mykt smør
¼
Teaspoon
flaksalt
Grillede apsarges
200
Gram
nypoteter
100
Gram
jordbær
6
hvite aspargeser
Olivenolje til pensling
Flaksalt og pepper
½
potte basilikum
Slik gjør du:
Pisket smør:
Pisk smøret mykt og luftig med en håndmikser. Smak til med flaksalt, og sett i kjøleskapet.
Grillede asparges:
Vask potetene, og kok dem møre i lettsaltet vann. Hell av vannet, og skjær potetene i mindre biter. Rens jordbærene, og del dem i to.
Knekk av den nederste treene delen av aspargesene. Skrell dem fra toppen og nedover.
Pensle aspargesene med olivenolje, og grill dem i cirka 4 minutter på hver side. De skal være møre og ha fine grillstriper.
Servering:
Kutt aspargesene i biter mens de ennå er lune. Del potetene og anrett i boller sammen med asparges, jordbær, pisket smør og basilikum