© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt Forrett Burrata med sprø grønnsaker, bokhvete og frisk basilikum Knasende, lett og deilig forrett som smaker godt på vårens første utekvelder. Av Lone Kjær — 20. april 2024 Unngå at skjermen slukker Ingredienser - 2 personer + Sprø grønnsaker 1 ss bokhvetekjerner ½ agurk ½ bunt reddiker ½ potte frisk basilikum 1 avokadoer sitron, saften olivenolje flagksalt og pepper 1 burrata surdeigsbrød olivenolje Slik gjør du Sprø grønnsaker Rist bokhvetekjernene sprø i en tørr stekepanne. Del agurken i to, og fjern kjernen med en skje. Skjær den deretter i grove biter. Rens reddikene, og skjær i skiver. Knip blader av basilikumen. Del avokado, fjern steinene, og skjær kjøttet i terninger. Drypp sitronsaft over. Servering Vend agurk, reddiker, avokado og basilikum forsiktig sammen, og fordel i 4 serveringsboller. Drypp av burrataene, og del dem. Legg en halv burrata i hver bolle med salat, og drypp olivenolje over. Krydre med flaksalt og pepper, og topp med ristet bokhvete Server med skiver av surdeigsbrød og olivenolje Håndplukket til deg Forrett Oppskrift på dampet sommergrønt Forrett Agurksuppe med urter Forrett Kamskjell med ajo blanco og agurk Forrett Kald ertesuppe Forrett Crispy ravioli med tomatsalat Forrett Breiflabb med sennepsfløte, bjørnebær og sprøtt bacon