© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt Forrett Ricottakrem med karamellisert løk Små velsmakende serveringer med en myk ricottakrem med geitost og søte bakte løk. Av Lone Kjær — 28. March 2023 Ricottakrem med karamellisert løk Denne lille retten er av en myk ricottakrem med geitost og bakt løk. Nyt retten som den er eller på tynne rugbrødskiver ristet i smør. Unngå at skjermen slukker Ingredienser - 2 personer + Karamellisert løk 133 g løk, f.eks. rødløk eller sjalottløk ½ ss olivenolje ⅓ ss balsamicoeddik ⅓ ss brun farin Ricottakrem ⅓ beger ricotta ½ ss creme fraiche ⅓ ubehandlet sitron 33 g myk geitost Flaksalt og pepper Servering olivenolje flaksalt og pepper ⅓ bakke karse Sånn gjør du Karamelliserte løk Skrell løkene, og skjær dem i to eller fire, avhengig av størrelsen. Vend løken i olivenolje, balsamico og brunt sukker, og legg båtene på en stekebrett kledd med bakepapir. Bak løken i ovnen på 180o Cicirka 20 minutter. Ricottakrem Ha ricottaen i en bolle, og rør den sammen med crème fraîche og revet sitronskall til den er myk. Ha geitosten i en annen bolle, og mos den med gaffel. Vend geitosten inn i ricottakremen, og smak til med flaksalt og pepper. Servering Anrett ricottakremen på tallerkener, og legg løk på kremen. Drypp litt olivenolje over, og krydre med flaksalt og pepper. Dryss karse over. Håndplukket til deg Dessert Sjokoladekake med karamell og crème fraîche Forrett Sjøkrepskroketter i dillkrem Forrett Rødbettartar med eple, geiteostpuré og nøtter Forrett Bruschetta med bønnekrem, spicy avokado og sprø kål Forrett Bakte røtter med kremet saus, bokhvete og ostedryss Forrett Sjøkreps med grillet sitron og ricottakrem