© Foto og styling: Stine Christiansen

Melon-tomat-caprese-salat

Forskjellige meloner blandet med solmodne tomater, toppet med bøffelmozzarella og frisk basilikum.

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ¼ canteloupemelon
  • ¼ galiamelon
  • 3 store tomater
  • 1 ss olivenolje
  • sitronsaft og fintrevet skall fra 1⁄2 citron
  • salt og pepper
  • 1 kuler bøffelmozzarella eller burrata
  • 1 ss lagret balsamico
  • frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Fjerne skall og frø fra melonene og skjær melonen i mindre stykker.
  1. Skjær tomaterne i skiver, og vend alt hele forsigtig i en marinade av olivenolje, sitron, salt og pepper.
  1. Anrett salaten på et fat eller på tallerkenene og legg mozzarella revet i mindre stykker over.
  1. Drypp med balsamico, og dryss med basilikum.
  1. Servér.