Noen ganger må det bare gå fort. Derfor er det bra at det er så mange enkle kaker der det bare er å: 1) ta frem bakebollen , 2) tilsette ingrediensene og 3), inn i ovnen.
1-2-3 - og vips så har du en kake som er klar til å mette småsultne mager så fort den kommer ut av ovnen.
Enkle kaker kommer i mange former og fasonger - og vi har blant annet samlet noen av klassikerne; sjokoladekake, banankake og eplekake.
I de fleste kakene er det svært få ingredienser som skal til - faktisk helt ned til 3 ingredienser. Og til og med tilberedningstiden er kort. Selv om baketiden varierer i noen grad, er det uansett i det som avgjør hvor enkel kaken er - den baker heldigvis seg selv inne i oven.
Enkel og luftig sjokoladekake
I denne deilige sjokoladekaken som forøvrig er verdens enkleste, blander du først de våte og de tørre ingrediensene hver for seg, hvor de til slutt blandes sammen. Til sist pyntes kaken med en supergod glasur.
Som bonus forblir kaken luftig og lett selv etter 3-4 dager i kjøleskapet.