Dessert — 20.11.20 Banansplitt-is på 20 minutter Denne enkle parfait-isen med banan er en sikker vinner i hverdagen. Tekst — Anders Karmark Pedersen #oppskrift Motta nyhetsbrev fra BO BEDRE Banansplitt-is på kun 20 minutter Til 6 personerDette trenger du: 1/2 l kremfløte 12 stk. eggeplommer 130 g sukker 1 stk. vaniljestang 2 stk. banan 50 g mørk sjokolade, 70% Slik gjør du det: Velg to halvmodne bananer og mos dem godt. Pisk fløten med en håndmikser eller i en kjøkkenmaskin. I en andre skålen pisker du eggeplommene med sukker og vanilje til en luftig masse. Hakk den mørke sjokoladen og bland den i eggemiksturen med fløten. Rør rundt med en slikkepott. Hell alt i en beholder med lokk og sett den i fryseren i minst 8 timer. Ta isen ut av fryseren 10 minutter før den skal serveres. Motta nyhetsbrev fra BO BEDRE
Sitronkaker, hvit sjokolade, mandler og myk marengs En helt genial kombinasjon. Sitronkaker, hvit sjokolade, mandler og myk marengs
Hjemmelaget Toffifee Myk karamell, crunchy hasselnøtter i en seng av Nutella, dekket med et tynt skall av mørk sjokolade – uimotståelig! Hjemmelaget Toffifee
Tindvedmazarin med brent marengs En klassisk mazarin er saftig og smaker nydelig av marsipan. Her får den selskap av sesongens syrlige tindved og brent marengs. Tindvedmazarin med brent marengs
Sjokolademarengskake med pasjonsfruktkrem Desserten er utrolig flott og smaker like godt som den ser ut. Sjokolademarengskake med pasjonsfruktkrem
Tiramisù med en frisk vri Tiramisù er en klassiker i det italienske kjøkkenet, men vi har tillatt oss å gi den en frisk vri med sprø pærer. Tiramisù med en frisk vri
Verdens beste fløtekarameller Ekte fløtekarameller smaker best! Når du i tillegg kombinerer dem med flaksalt og lakris er det vanskelig å toppe det. Verdens beste fløtekarameller
Koldskålmousse Koldskål bringer frem minner om barndommens somre og kan gi utgangspunkt for mange gode samtaler, Knasende sprø småkaker med luftig mousse, søt sjokolade og syrlig skogsyre er et lett punktum på måltidet. Desserten kan lages dagen før, så kan du kose deg sammen med gjestene dine. Koldskålmousse
Superenkel sjokoladekake med et snev av chili Den enkle klassikeren når nye høyder. Superenkel sjokoladekake med et snev av chili
Tilslørte bondepiker med bjørnebær og krem fraîche De klassiske tilslørte bondepikene er løftet til nytt nivå med bjørnebær, mandler, rugbrødknas og krem fraîche. Tilslørte bondepiker med bjørnebær og krem fraîche