Dessert Deilig popcornkake med karamell Sprø, søt og knasende! Bedre blir det ikke. Av Anders Karmark Pedersen — 10. mars 2023 © Thomas Dahl Popcornkake med karamell Unngå at skjermen slukker Ingredienser - 2 personer + 100 g sjokolade 10 g popcorn ½ boks kondensert melk Slik gjør du Kok boksen med kondensert melk, 3-4 timer. Ta den opp av vannet og avkjøl. Smelt sjokolade over vannbad eller i mikrobølgeovn. Bland popcornet og den smeltede sjokoladen godt sammen. Vend blandingen ut på et stykke bakepapir. Legg et ekstra ark bakepapir på toppen og trykk blandingen flat med hendene. Avkjøl popcornkakene i minimum 60 min. Skjær eller del popcornkaken i ønskede biter, og hell den kokte kondenserte melken over som har blitt til en kremete og deilig karamell. Håndplukket til deg Dessert Overdådig nøtte-marengskake med sommerbær Dessert Islags-kake med kokos og jordbær Dessert Sommerens best iskake Dessert Heibergs sjokoladekake med marsipan og nøtter Dessert Klassisk banankake - luftig og god Dessert Bringebærkake - enkel og enestående