Deilig popcornkake med karamell

Sprø, søt og knasende! Bedre blir det ikke.

Kage med popkorn og chokolade
© Thomas Dahl

Popcornkake med karamell

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 100 g sjokolade
  • 10 g popcorn
  • ½ boks kondensert melk

Slik gjør du

  1. Kok boksen med kondensert melk, 3-4 timer. Ta den opp av vannet og avkjøl.
  1. Smelt sjokolade over vannbad eller i mikrobølgeovn.
  1. Bland popcornet og den smeltede sjokoladen godt sammen.
  1. Vend blandingen ut på et stykke bakepapir.
  1. Legg et ekstra ark bakepapir på toppen og trykk blandingen flat med hendene.
  1. Avkjøl popcornkakene i minimum 60 min.
  1. Skjær eller del popcornkaken i ønskede biter, og hell den kokte kondenserte melken over som har blitt til en kremete og deilig karamell.