8 hytter med enestående utsikt

Drøm deg bort med disse inspirerende hyttene med fantastisk utsikt til enten skog, fjord, sanddyner eller brusende hav.

© Inger Marie Grini

På kanten av en frodig øy i Bamble

På en privat øy i Bamble gjemmer det seg en vakker hytte blant knauser og majestetiske trær, som med sin fasade i ask bukter seg nydelig i takt med omgivelsene.

Med bare få meter ned til vannkanten og store vindusflater, fanger utsikten både den frodige naturen, solnedgangen og havbølgene - uforstyrret av naboer eller forbipasserende.

Se flere bilder fra øyparadiset her.

Sommerhus i naturskønne omgivelser
© Jens Barslund

Omringet av både vann, skog og marker

Med utsyn til både vann, skog og marker ligger denne lille sommerhytten gjemt i Sjællands vakre natur.

Det var nettopp utsikten og de frodige vekstene av siv, busker og gamle trær paret falt for da de så hytta for første gang. Med viltvoksende gress på taket passer sommerhuset perfekt inn i de naturskjønne omgivelsene.

Se flere bilder fra sommerhuset her.

© Marino Thorlacius

En Islandsk drøm

Tina Dickow og Helgi Jónsson har bygget et feriehus til seg og familien i naturskjønne omgivelser utenfor Reykjavík. Huset byr blant annet på en spektakulær utsikt - og et badekar plassert midt i stuen.

Bli med inn i det spektakulære huset her

Sommerhus skjult i klitterne
© Jesper Ray

En hytte midt på stranden

Denne lille hytta ligger godt gjemt i de ville sanddynene i Skagen - kun et stenkast fra stranden. Spesielt fra sofaen i stuen får man en helt unik følelse av å sitte midt på stranden, fordi sanden omringer huset rett utenfor de store vinduene.

Se flere bilder fra sommerhuset her.

Cylinderformet sommerhus med natursmuk udsigt
© Jesper Ray
Cylinderformet sommerhus med natursmuk udsigt
© Jesper Ray

Den vakre utsikten tar over kunstens rolle

La deg inspirere av denne helt spesielle sommerhytta som er bygget i sylinderform. Spesielt de buede vinduene som inviterer en til å nyte den ene vakre utsikten etter den andre, har stor betydning i innredningen. Eierne har nemlig valgt å unngå malerier på veggene, slik at man istedet kan nyte den nydelige naturen rett utenfor vinduene.

Se flere bilder fra sommerhuset her.

LES OGSÅ

© Espen Grønli

En hytte med utsikt fra fjellkanten

På Lamøya i Tjølling utenfor Larvik ligger en moderne hytte og svever på toppen av en knaus. Glassvinduene på både for- og baksiden åpner opp til den spektakulære utsikten utover fjorden.

Stuesonen er vendt mot havet og her kan hele veggen åpnes opp til en veranda - noe som gjør at man også kan nyte den milde sjøbrisen fra stuen.

Se flere bilder fra Larvik-hytta her.

LES OGSÅ

Hyggeligt sommerhus omringet af høje træer
© Mikkel Adsbøl

Omgitt av skogens ro

Omringet av tårnhøye grantrær og den rå naturen ligger denne stilrene hytta som nesten går i ét med det naturskjønne området.

Sommerhytta ligger midt i den viltvoksende naturen med god avstand fra naboene, og det oser av skogens idylliske fred og ro.

Se flere bilder fra sommerhuset her.

Sommerhus med den smukkeste udsigt til Faaborg Fjord
© Andreas Mikkel Hansen

Med utsikt til vannet fra hvert rom

Nesten helt ute ved vannkanten ligger dette arkitekttegnede sommerhuset med en vakker utsikt over Faaborg Fjord.

Hvert rom i den unike hytta har utsikt til det blikkstille vannet og dersom man åpner det lange vinduspartiet, går huset i ét med den omringende naturen. Fra terrassen kan man følge med på fjordens tidevann trekke seg frem og tilbake og se den vakre soloppgangen speile seg i vannet.

Se flere bilder fra sommerhuset her.

© Birgitta Wolfgang/Sisters Agency

Familiehytte i høyden

Blant ville tretopper en times tur fra Göteborg ligger en arkitektonisk perle av en hytte, tegnet til en familie som ønsket seg et enkelt liv tett på naturen. Familien ønsket seg et sted hvor de bare kunne sette fra seg bagene og slappe av, uten å måtte gå i gang med å male huset eller luke i hagen. Løsningen ble en øy med enorme klipper, digre furutrær og fantastisk utsikt over både skogen og havet.

Se mer av hytta her.