Fargefest: 10 praktfulle hjem med fokus på farger

Vi ser flere og flere fargerike hjem med vegger, møbler og kunst i alle regnbuens farger. Her kommer våre favoritter.

Det flerfargede spisebordet erstattet et gammelt, rustikt hagebord som utførte sin tjeneste som spisebord i ni år. Petra Kleis har tegnet bordet selv med god hjelp fra en snekker, som bygde det av MDF-plater. Fargevalget endte med lyslilla, dueblått og varmgult. Vegglampen er en vintage Kaiser Idell, og flamingoen er en gave fra kjæresten. Den er sjefen på kjøkkenet og ser litt morsk ut.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Fra tidligere sjokoladefabrikk til fargestrålende storbyleilighet

Denne leiligheten er muligvis én av de mest fargerike leilighetene på Nørrebro i København. Her har eierne gått amok med fargene med blå vegger, rosa kjøkken og gult spisebord.

Se hele boligreportasjen her

Med dører i samme nyanser som veggene får hvert rom en fin helhetsfølelse, samtidig som åpningene varsler om nye fargesoner – som her, hvor TV-stuens varme okerfarge glir over i hjemmekontorets detaljer i den kjølige lillatonen Old Greek fra Pure & Original.

© Foto: Margaret M. De Lange / Pure & Original, Styling: Kirsten Visdal

Det gyldne rekkehuset i London

I den norske arkitektens engelske rekkehus er alt innpakket i festlige farger. Her utgjør tre, teglsten og glass den tidløse material-basen for den friske fargepaletten.

LES OGSÅ

© Mathilde Rude

Designer Gustaf Westmans kunstneriske leilighet

Farger og former fyller den 25 kvadratmeter lille stockholmsleiligheten til designeren Gustaf Westman. Bli med inn i en kreativ verden, inspirert av den ikoniske Memphis-stilen.

Se hele den fargerike leiligheten her

Farverigt hjem i gule farver
© Christoffer Regild

En fargerik leilighet omgitt av historiske bygninger

I denne urbane leiligheten er alle rom malt i forskjellige farger, som hver minner om en årstid. Dette innebærer en gul, sommerlig peisestue, et mørkerødt kontor, som omfavner en som høsten og en grønn spisestue, som symboliserer våren.

Køkken i lyserødt marmor

Spektakulær leilighet i Oslo med fokus på farger

I denne Oslo-leiligheten har man ikke spart på noe – heller ikke på fargene. Hvert rom er malt monokromt og gir på en og samme tid en inspirerende og huleaktig ro.

Se hele boligreportasjen her

Over døren til spisestuen, en tegning av Christina Hamre.

© Foto: Birgitta Wolfgang, Styling: Stine Kirchheiner

Pang på fargene i kunstskribentens leilighet

I Lisbeth Bondes københavner-leilighet har man skrudd opp for fargene. Leiligheten byr blant annet på et grønt arbeidsrom, en sitrongul gang og et blått kjøkken.

Se resten av leiligheten her

© Foto: P. Wessel / Styling: Caroline Flindt

Storbyleiligheten uten hvite vegger

I denne leiligheten går alt opp i en høyere enhet og fargene skaper en vakker sammenheng. Leiligheten har derfor en helt spesiell atmosfære som gir en følelse av å være på et luksushotell eller museum.

En liten arbeidskrok har fått plass i forlengelse av kjøkkenet, med plassbygget pult og hyller designet av arkitektene og malt i samme farge som veggene for å ta minst mulig visuell plass. Et rundt vindu sørger for dagslys i den skjermede kroken. Y-stolen er designet av Hans J. Wegner for Carl Hansen & Søn.

© Roberto Ruiz / Kettal

Spansk feriebolig i nydelige fargenyanser

I denne ferieboligen hersker fargerike nyanser i grønn, krem og bordeaux som brer seg ut over vegger, dører og tak.

Se hele den spanske boligen her

© Birgitta Wolfgang

En reise gjennom en fargerik verden

Camilla bor med mann og tre barn i huset som er kraftig inspirert av dansk 50-talls arkitektur. Både farger, design og arkitektur er gjennomført i samme stil - og resultatet er oppsiktsvekkende.

© Helenio Barbetta/Living Inside

Nyoppusset leilighet i Torino

I dette hjemmet leker designerne Davide Barreri og Hyemin Ro med både farger, teksturer og geometriske former. Spesielt gardinene i det største rommet, kjøkkenet og stuen har fått en uvanlig og sentral rolle i innredningen.

Bli med inn i designduoens spennende hjemmet her!

LES OGSÅ