10 fantastiske julekaker

Gjør høytiden enda bedre med disse lekre julekakene.

Julekaker til alle behov

Julen innholder mange hyggelige tradisjoner og baking av julekaker er en av dem. Derfor har vi samlet våre 10 beste oppskrifter på lekre julekaker, som du kan dele med både venner og familie.

© Tia Borgsmidt

Krydret julebrownie

I denne oppskriften får den mørke sjokoladen selskap av rom og rosiner. Resultatet? En rik og velsmakende julebrownie!

© Bjørn Johan Stenersen

Formkake med smak av jul

Denne saftige og myke julekaken er perfekt til alle juleselskap. Pynt med melis, skiver av klementin og fersk timian for et lekkert juleuttrykk!

Sjokoladeluksus med marsipan
© Anders Schønnemann

Sjokoladeluksus med marsipan

Denne julekaken kommer du til å lage mer enn én gang! Finn oppskriften på den lekre desserten med søt marsipan og sjokoladeganache her.

frisk og deilig dessert
© Anders Schønnemann

Sitronterte

Frister det med en julekake med sprø bunn, syrlig sitronkrem og myk marengs? Så er denne sitronterten perfekt! I oppskriften vil du også finne en hemmelig ingrediens som vil gjøre denne julekaken ekstra god!

© Tia Borgsmidt

Julekake med amarenakirsebær

Denne intense julekaken med søte, italienske amarenakirsebær og god mørk sjokolade er helt uimotståelig! I tillegg holder den seg faktisk god i lengre tid, slik at dere kan nyte den over flere dager.

© Tia Borgsmidt

Nøtteterte med mazarin og karamell

Gi ganen en smaksbombe med denne smakfulle julekaken av deilig mazarin og søt nøttekaramel. Den dekorative terten er perfekt til julens sammenkomster.

© Peter Kam

Julekake med nøttemiks

Denne julekaken holder seg faktisk saftig i minst en måned. Den kan nytes sammen med ost og rødvin eller bare helt alene. Få oppskriften her og bak den allerede i dag!

Julekake med valnøttmarsipan
© Anders Schønnemann

Julekake med valnøttmarsipan

Server denne uimotståelige julekaken rett etter den har vært i ovnen og imponer gjestene dine til ditt neste juleselskap. Du kan aldri slå feil med denne kaken!

Vår beste julekake er marzarinterte med nougat
© Kira Brandt

Marzarinterte med nougat

Denne julekaken er perfekt til både barn og voksne. Med den saftige nougaten og sprøe bunnen, får denne kaken en perfekt konsistens.

© Tia Borgsmidt

Sitronkake

Dette er ikke bare hvilken som helst sitronkake, for den inneholder nemlig også hvit sjokolade, mandler og myk marengs. Kombinasjonen av ingrediensene gir en smak du vi huske lenge. Les oppskriften på den uforglemmelige julekaken her!

© Peter Kam

Panettone

Denne italienske julekaken kan holde seg i minst to uker! Med sin innpakning er denne kaken perfekt å gi i gave neste gang du er invitert på juleselskap.