Her er de nominerte til BO BEDRE Designpris 2022

Endelig! Vi avslører de nominerte til BO BEDRE Designpris 2022. Finn dine favoritter her!

BO BEDRE Designpris 2022

For fjortende år på rad er det endelig tid for å hylle norsk design og norske formgivere. Vi har samlet troppene og er klare for å sørge for at de fantastiske talentene der ute får hederen de fortjener. Vi har også fått med oss et knippe samarbeidspartnere som er like opptatt av å fremme norsk design som oss. Våre to hovedsamarbeidspartnere er Oslo Design Fair og Polestar, og sammen skal vi lage tidenes fest i Oslo i september! Lundhs er også med og har laget de flotte plakettene av nasjonalsteinen larvikitt som vinnerne får tildelt.

Vinnerne av BO BEDRE DESIGNPRIS 2022 kåres av en profesjonell jury og avsløres på bo-bedre.no etter prisutdelingen. Her er de nominerte!

Årets Møbel

Prisen gis til et funksjonelt og godt møbel med et sterkt formspråk. Det skal være i gode materialer og ha en tiltalende estetikk.

De nominerte finner du her.

Årets Tilbehør

Prisen gis til et produkt som løfter og tilfører interiøret «det lille ekstra» – og som i seg selv har det lille ekstra når det gjelder kvalitet og uttrykk.

De nominerte finner du her.

Årets Lampe

Prisen gis til en lampe som forener ny teknologi og materialvalg med god belysning, og som har et karakteristisk formspråk.

De nominerte finner du her.

Årets Kunsthåndverk

Prisen gis til et produkt som befinner seg i grenselandet mellom design og kunst, og som representerer en stadig større trend: Småskalaproduksjon og unikaprodukter.

De nominerte finner du her.

Årets Relansering

Prisen gis til et produkt som er løftet frem fra norsk designhistorie, og som styrker norsk design i inn- og utland.

De nominerte finner du her.

Årets Designer

Prisen gis til den formgiveren som har evnet å sette synlige spor i det norske og internasjonale markedet med sterke og karakteristiske produkter.

De nominerte finner du her.

Årets Produsent

Prisen gis til en norsk bedrift som bruker design som et strategisk virkemiddel for å bygge sin profil og forretningsvirksomhet, og som bidrar til å fremme norsk design nasjonalt og internasjonalt.

De nominerte finner du her.

Årets Nykommer

Prisen gis til et talent som har gjort seg bemerket og klart å skille seg ut med sitt arbeid, og som vi har stor tro på for fremtiden.

De nominerte finner du her.

Årets Leserpris

Bli med og bestem hvilket design som skal hedres som Leserfavoritten, og delta samtidig i konkurransen om Arkivlampe 4006 fra Hadeland Glassverk.

Finn din favoritt her.

Vi er stolte over ha Oslo Designfair og Polestar som hovedssamarbeidsspartnere til årets BO BEDRE Designpris.