BO BEDRE Designpris 2022: Årets Nykommer

Prisen gis til et talent som har gjort seg bemerket og klart å skille seg ut med sitt arbeid, og som vi har stor tro på for fremtiden.

BO BEDRE Designpris 2022

For fjortende år på rad er det endelig tid for å hylle norsk design og norske formgivere. Vi har samlet troppene og er klare for å sørge for at de fantastiske talentene der ute får hederen de fortjener. Vi har også fått med oss et knippe samarbeidspartnere som er like opptatt av å fremme norsk design som oss. Våre to hovedsamarbeidspartnere er Oslo Design Fair og Polestar, og sammen skal vi lage tidenes fest i Oslo i september! Lundhs er også med og har laget de flotte plakettene av nasjonalsteinen larvikitt som vinnerne får tildelt. Vinnerne av BO BEDRE DESIGNPRIS 2022 kåres av en profesjonell jury og avsløres på bo-bedre.no etter prisutdelingen.

Prisen for ÅRETS NYKOMMER gis til et talent som har gjort seg bemerket og evnet å bryte ut av mengden med sitt arbeid, og som vi har stor tro på for fremtiden. Se de nominerte her.

  Hanna Tørstad

  Hanna Tørstad er basert i Oslo og ble nylig ferdigutdannet industridesigner ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, men har allerede vist seg som en designer med et spennende formspråk. Hun har blant annet designet bordserien Arkipel, som består av tre bord i ask som kan settes sammen i ulike kombinasjoner eller brukes hver for seg. Fleksibiliteten gjør at møblene fungerer i mange ulike bosituasjoner og kan leve i flere generasjoner. Vi gleder oss til å se mer!

  Ytre

  Ytre består av Taran Neckelmann, Ayla Gürsoy og Njål Hatteberg, og den unge designtrioen fra Bergen har allerede gjort seg bemerket med oppbevaringsboksen Skave, som ble kåret til vinnerproduktet i fjorårets Fram Oslo x Håndverk+ konkurranse. Vi venter spent på hva de kommer med neste gang.

  Brave New Lines

  Brave New Lines ble grunnlagt av Gunnar Eidsvik Tvedt og Marius Angell Søvik i 2018. Studioet lager uttrykksfulle objekter med en tydelig hensikt, og alt de designer, er forankret i lokal produksjon og håndverk. Benken Sinus 18 ble vist på Norwegian Presence-utstillingen under årets Milan Design Week ble. Vi har store forventninger til disse gutta!