10 spektakulære soverom

Vi har samlet et knippe soverom som virkelig får frem luksusfølelsen. La deg inspirere av disse overdådig flotte rommene – og få tips til hvordan du skaper stemningen selv!

Luksuriøst soverom
© Jonas Ingerstedt/ House of Pictures

Luksuriøst soverom

Dette lekre soverommet er innredet med en luksuriøs, eklektisk blanding av gammelt og nytt, rustikt og polert, sammen med en myk, men kraftig fargepalett.

8 TIPS som gir boligen en touch av luksus!

Kontrasten mellom de klassiske detaljene og de personlige fargevalgene utgjør en nydelig harmoni.

Smijernssengen på soverommet er et kupp fra en antikvitetshandler i Sør-Sverige. I taket henger Poul Henningsens klassiske Kongle i kobber, fra Louis Poulsen.

Paret har valgt samme fargetoner på vegg og gardiner i flere rom for et moderne uttrykk.

Herskapelig soverom
© Andreas Mikkel Hansen

Herskapelig soverom

Peis på soverommet er virkelig den ultimate luksus, eller hva?

I tillegg har den ene veggen i dette soverommet franske dører som fører ut til en deilig, flisbelagt terrasse med utsikt over vannet.

De lange, draperte lingardinene fra Stof2000 gir rommet et litt aristokratisk preg, men den virkelige karakteren kommer fra den innebygde, franske peisen i stein samt solmotivet i gips og rommets øvrige stukkatur.

Se hvordan du gir soverommet en oppfriskning!

Soverom med slottsfølelse
© Helenio Barbetta/ Living Inside

Soverom med slottsfølelse

Hvert rom i dette slottet er som et lite eventyr, med buede vinduer, en uredd blanding av form og farge, hele tiden i spenningspunktet mellom gammelt og moderne, grandiost og uformelt. Paret som bor her har skapt et eget og unikt univers.

Soverommet er digert, men føles lunt på grunn av de dusrosa veggene og det store blomstrete teppet fra Kina. Paret er glad i tepper som dekor, men også til å binde sammen interiøret.

Sjekk ut disse 25 lekre teppene og finn din favoritt!

Gardinstengene er festet en halvmeter over selve vinduet, og understreker på den måten den grandiose takhøyden.

Soverom i budoarstil
© Beppe Brancato/Living inside

Soverom i budoarstil

Soverommet er innredet som et budoar, i dype maleriske farger. Sengen er designet av A+Z Design Studio, mens det dekorative velursengeteppet er fra franske En Fil d'Indienne.

Interiøret i denne leiligheten er en delikat miks av ulike stiler og epoker. I tillegg til egendesignede objekter, har paret som bor her hentet inn møbler funnet på bruktmarkeder, auksjoner og antikvitetsbutikker opp gjennom årene.

De majestetiske vinduene med svarte sprosser gir omgivelsene karakter og slipper samtidig inn mengder med herlig dagslys.

Lyst soverom med egen vask
© Morten Holtum

Lyst soverom med egen vask

Dette soverommet er som et tempel for søvn og hvile. Sjekk den takhøyden! Den deilige sengen er fra Hästens, og i den kombinerte sengegavlen og romdeleren er det gjort plass til en hylle med utvalgte pyntegjenstander.

Noen takvinduer slipper inn ekstra lys, og får flott spill ved at spiletaket ikke er helt avsluttet. Bak halvveggen i ask ligger vask og omkledning.

Lune tekstiler
© Armelle Habib/ Living Inside

Lune tekstiler

Masse tekstiler gir soverommet et lunt preg. Lange gardiner, vegg til vegg-teppe og rikelig med puter og tepper skaper et delikat rede på hovedsoverommet i dette huset.

Sjekk disse lune interiørtipsene hos BoligPluss!

Vegg i vegg ligger det et romslig badeværelse, mens balkongen utenfor gir mulighet for stille morgener for mor og far. Vindeltrappen leder til takterrassen med sjøutsikt.

Hvitt, men varmt interiør
© Felix Forest/ Living Inside

Hvitt, men varmt interiør

De slipte, oljede originalgulvene gir det helhvite interiøret akkurat den dosen varme som trengs for å gjøre det interessant.

Frodige tekstiler sørger for sanselighet i det romslige soverommet: Gardiner som subber i bakken, lag på lag av sengetepper, samt en rufsete rye er alle avgjørende for den gode stemningen.

Arvegods og lopper, sammen med gulvlampene Cocoon av Paola Navone fra Oltrefrontiera og bordlampen fra Lampe Gras, samler alt i en elegant helhet.

Feminin luksus
© Michael Paul/ Living Inside

Feminin luksus

Soverommet er leilighetens mest glamorøse og sexy rom, sier interiørdesigner Caroline Legrand, som står bak innredningen av dette deilige, feminine luksussoverrommet.

Hun fant de perfekte vintagemøblene i en stol og krakk fra Maison Rougier, som ble trukket om. Uttrykket er varmt, elegant og chic. De mørke fiskebensgulvet går igjen i hele leiligheten, noe som skaper et raffinert uttrykk.

Se resten av den raffe leiligheten her!

Mørkt og mystisk
© Mark C. O'Flaherty/ Living Inside

Mørkt og mystisk

Gabriel Hendifar og Jeremy Anderson er paret bak New York-baserte Apparatus Studio. I løpet av få år er de blitt et berømt designstudio som lager eksklusive lamper og objekter for et kresent publikum.

Parets leilighet, som ligger i andre etasje i enden av et typisk teglsteinshus i Brooklyn, har vakkert lysinnfall fra tre sider, en misunnelsesverdig takhøyde og gjennomgående klassiske detaljer.

Få flere interiørtips i vårt nyhetsbrev!

I den mørke og mystiske delen av leilig­heten ligger dette soverommet tiltenkt gjester. Veggene er mattmalte i en mørkeblå, nesten svart farge. I taket svever lampen Cloud, av Apparatus. På sengen ligger en pute med trekk av gammelt håndvevd tekstil.

Skulpturelt og gyllent
© Monica Spezia/ Living Inside

Skulpturelt og gyllent

Lyse, myke vegger gir rikelig med spillerom til skulpturelle møbler og glitrende detaljer i metall.

Den skulpturelle messing-sengen i art nouveau-stil gjør hele soverommet. Nydelig! På hver side av sengen står vintage gulvlamper kjøpt hos italienske Monica Lupi.