Pastellfarger og bambus danner den perfekte oasen i parets soverom

Nøye avstemte farger i sarte nyanser, enkel innredning og mengder av lys bambus gir dette soverommet en rolig og balansert atmosfære.

Soveroms inspirasjon: lyst soverom, bambus, seng fra Rabens Saloner, sengetøy fra Aiaya

Florlette gardiner fra &Drape fungerer som skillevegg mellom skap og soverom. Sengen er håndlagd på Bali og designet av Rabens Saloner. Sengetøyet er fra Aiayu. Stolen matcher sengen og er fra Sika Design. Det store lodne teppet er fra det svenske merket Layered.

© Andreas Mikkel Hansen
Lyst soverom i sarte nyanser med mintgrønt nattbord

Det halvmåneformede speilet er funnet hos JN Bech. De sarte nyansene går igjen på vegger, gulv, sengetøy og det mintgrønne nattbordet fra Pulpo, designet av Sebastian Herkner og kjøpt i Beau Marché.

© Andreas Mikkel Hansen

Hjemme hos...

Vi er hjemme hos Gertrud Bønnelykke og Jens Hamborg Koefoed, som bor i en villa fra 1918 sammen med tvillingene Hannah Lou og Charlie Vincent på seks år.

Gertrud er stylist og digital kreatør og arbeider med mote, skjønnhet og interiørmerker. Jens har startet programvareselskapet VOCAST, som lager digitale showroom for en rekke livsstilsmerker i inn- og utland.

Inspirasjon til soverommet: bambusseng, gulvlange gardiner, måneformet speil og sarte farger på veggene

På vegger, gulv og tak er fargene valgt med omhu for å skape en rolig og harmonisk atmosfære.

© Andreas Mikkel Hansen

Et roligt og enkelt sted

Soverommet var opprinnelig tre separate rom, men paret valgte å rive veggene for å gjøre plass til en walk-in garderobe som skulle være skilt fra soverommet med lette gardiner. Løsningen er i klassisk shakerstil og designet av Frame Studio. Skap og fronter er i eik, knottene i messing og bordplaten i carraramarmor.

– Når man har et hus som er mer enn hundre år gammelt, måtte vi finne noen virkelig dyktige snekkere slik at vi kunne få integrert garderobeskapene i alle de skjeve vinklene, forteller de to.

Begge ønsket seg et rolig og enkelt soverom, en oase der de kunne lade opp og samle energi. Selv om alt fremstår som hvitt, er det faktisk ikke et eneste hvitt element på soverommet.

LES OGSÅ

Soveværelse med vitrineskab fra House Doctor, kommode fra Tine K Home, messinglampe

Det store vitrineskab er fra House Doctor og er fyldt med skatte, samlet igennem årene. Kommoden er fra Tine K Home, og på den står der en vintage messinglampe designet af Tommaso Barbi, en skål i pink muranoglas til smykker og en rund, brun vase fra Missoni.

© Andreas Mikkel Hansen

Lyse netter

Vegger er malt i en kremet og svakt rosa nyanse fra File Under Pop. Gardinene har også en lett kremfarget tone, mens gulvet er malt grått.

– Tidligere har vi bodd i mange farger, men dette hjemmet er tenkt for å gi ro. Etter å ha levd i «støy» trengte vi mer balanserte rammer. Vi har noen enkelte kunstverk og planter som gjør mye ut av seg, men ellers har vi holdt hele huset i rolige, avdempede toner.

Nipsting til soverom: vase, duftlys, skulptur

På kommoden står en vase fra Louise Roe, et duftlys fra Diptyque og en liten skulptur fra Gejst.

© Andreas Mikkel Hansen

LES OGSÅ