10 fine nattbord som oppgraderer ethvert soverom

Gjør soverommet ditt komplett med et nattbord som setter prikken over i’en innredningen. Vi har samlet en rekke fine nattbord. Se dem her!

Et essensielt rom i hjemmet

Dagen starter og slutter på soverommet. Soverommet er et rom som skal ose av ro og gi en avslappende stemning - derfor skal alle møblene passe sammen og ha en funksjon som underbygger en rolig og trygg atmosfære. Et nattbord vil fullføre soverommet og uansett om du er fan av et hengende, et stående, et stort eller lite - så har vi samlet 10 nattbord som kan inspirere deg.

Slit Table fra HAY
© HAY

Geometrisk nattbord

Nattbordet “Slit Table” fra HAY er inspirert av origami-teknikken. Det er et fint geometrisk nattbord som fås i tre former. Her ses den i den smale formen med en skinnende overflate.

Prisen på nattbordet ligger fra 1.949 kr. - 5.399 kr. Du kan få bordet i enten sort, hvit, stål, messing eller i gul. Du finner nattbordet her.

EKET IKEA Sengebord
© IKEA

Nattbord fra IKEA

Et enkelt og minimalistisk nattbord som kan styles etter eget behov. Man kan for eksempel velge nattbordet med to skuffer slik at ens ting blir gjemt vekk eller med en fin glassdør som vist på bildet over.

Prisen på nattbordet ligger fra 200 kr. - 550 kr, avhengig av størrelse. Du finner nattbordet her i mange forskjellige farger.

Vil du ha flere interiørtips rett i innboksen din? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

&Tradition sengebord
© &Tradition

Skulpturelt nattbord

Det vakre bordet fra &Tradition er skapt av materialene marmor, stål og tre. Et litt annerledes nattbord hvor marmoren gir et unikt preg til nattbordet.

Nattbordet finnes i to størrelser og flere fargekombinasjoner. Du finner bordet her.

Montana sengebord
© Montana

Et elegant nattbord fra Montana

Et vakkert og fleksibelt modul som både kan brukes som sofabord eller nattbord. Nattbordet fra Montana er lagd av tynne metalltråder som gjør det elegant og sørger for at det ikke dominerer for mye i rommet.

Du kan få nattbordet i mange forskjellige farger og prisen ligger på 1.687 kr. og kan kjøpes her.

Ferm Living sengebord
© Ferm Living

Det lille nattbordet

Ferm Living har lagd en liten hylle som også kan brukes som nattbord. Hyllen har et organisk og lekende utseende. Nattbordet kan henges opp i to retninger og på denne måten bestemmer du helt selv hvilket uttrykk nattbordet skal ha på soverommet.

Hyllen er lagd i 100 % gjenbrukt aluminium og kan fås i enten aluminium eller sort aluminium. Prisen ligger på 1.285 kr. og kan kjøpes her.

Muuto
© Muuto

Et nattbord med flere funksjoner

Et møbel som har flere funksjoner er alltid smart og gir en frihet i innredningen. Dette bordet fra Muuto kan brukes som nattbord eller som sofabord ved å sette to bord sammen.

Det fås i grå, hvit, sort og plum og ligger til 2.244 kr. Du finner nattbordet her.

Ellos sengebord
© Ellos

Det høye nattbordet

Et vakkert nattbord i lakkert metall med en sandet finish som gir bordets overflate en rå look. Dette minimalistiske nattbordet passer perfekt til soverommet med en litt høyere seng.

Nattbordet fås kun i sort, men finnes også med en skuff slik at det er plass til litt oppbevaring. Prisen er 999 kr. og du kan kjøpe nattbordet her.

Skagerrak
© Skagerrak

Nattbord i tre

Tilføy et vakkert nattbord i eiketre til soverommet og det vil skape ro i rommet. Nattbordet er åpen på den ene siden, noe som gir mulighet for å kombinere bordet med et annet bord som enten er høyere eller i samme størrelse.

Nattbordet er fra Skagerrak og ligger til 5.095 kr. Du finner bordet her.

Montana
© Montana

Et nattbord med oppbevaring

Montana har alltid vært gode til å lage fine møbler med plass til oppbevaring. Her er enda et vakkert modul med to skuffer som kan brukes som nattbord.

Nattbordet finnes i mange ulike farger, så dette er med garanti et nattbord som vil passe til soverommet ditt. Prisen er 3.086 kr. og du finner bordet her.

AYTM Sengebord
© AYTM

Det moderne nattbordet

Dette nattbordet er veldig elegant og de tynne metalltrådene gir nattbordet en form for letthet. Et vakker nattbord som ikke vil dominere på soverommet, men heller vil gi det et rolig og enkelt uttrykk.

Det finnes både i stål, messing og sort til 1.249 kr. Du finner nattbordet her.

LES OGSÅ