© myyk

10 vakre sengesett som vil oppgradere ethvert soverom

Et vakkert sengetøy er avgjørende for helhetsinntrykket på soverommet. Vi har samlet 10 sengesett som skaper en stemning av luksus.

Sengetøy i rustfarger

Løft soverommet med dette sengesettet fra Myyk i en varm rustfarge. Hvis du vil gi sengesettet mer liv, kan du kombinere det med et sengeteppe i en vakker kontrastfarge som lar den fine røde fargen tre i karakter.

Sengetøyet er laget av sateng vevet av langfibret bomull. Dette nydelige materialet gir en myk og glatt overflate, som vil sikre deg en god natt søvn.

Sengesett i matt sateng fra Myyk, sengesett til enkeltdyne 1.150 kr., dobbeltdyne 1.550 kr., finn det her.

Sengetøy fra HAY

HAY er kjent for deres enkle og ofte fargerike design - her kommer sengetøyet i delikate farger.

Denne serien er av økologisk bomull og kommer forskjellige fargetoner foran og bak, slik at du kan endre på utrykket som det passer deg.

DUO fra Hay, 929 kr. for et sett, finn det her.

Vårlig nattesøvn med Södahl

Med sitt fine og vårlige blomstermotiv, kan dette Södahl sengesettet bryte med den stilrene innredningen og tilføye liv til ethvert soverom.

I tillegg til det fine designet er sengetøyet også i en kvalitet som i seg selv vil oppgradere soverommet. Det er nemlig laget av 100% satengvevd bomull som sikrer at du trygt kan lene deg tilbake og nyte nattesøvnen.

Fleur Sengetøy, sengesett til enkeltdyne 649 kr., du finner det her.

Sengetøy av høy kvalitet

Klassisk og luksuriøst sengetøy fra Dun of Norway.

Sengetøyet er produsert av egyptisk langfibret høykvalitetsbomull, noe som gir en fantastisk glatt, myk og fin overflate.

Sengesett i egyptisk bomull fra Dun of Norway, sengesett til enkeltdyne 1.398 kr., du finner det her.

H&M Home sengetøj
© H&M Home

Sengetøy i lin

Et enkelt sengetøy i vasket og vevd linkvalitet fra H&M Home. Det lekre linmaterialet gir sengesettet en rå og naturlig look som vil kle enhver innredning - og som om ikke dette var nok, er også lin et bærekraftig materiale.

Velg det sengesettet som passer best til ditt soverom blant de mange forskjellige fargene settet kommer i.

Sengesett i vasket lin fra H&M Home, 699 kr. for et sett, du finner det her.

Blomstermønster og vakre farger

Inviter sommeren inn på soverommet med det vakre Magic sengetøyet fra Elegante, som med sitt blomstermønster fører tankene over på sommer og blå himmel.

Du kan samtidig også invitere bærekraft inn på soverommet - Elegante har nemlig fått godkjenningsforseglingen for miljøvennlige tekstiler "ÖKO-Tex-Standard 100."

Magic sengetøy fra Elegante, 1.990 kr., finn det her.

Georg Jensen damask sengetøj
© Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask sengetøy

Hvis det skal være ordentlig luksus, skal man innrede med et sengetøy fra Georg Jensen Damask. Skap en lekker hotellstemning på soverommet med dette vakre sengesettet som er vevd av 100% egyptisk bomull.

Sengetøyet kommer i forskjellige farger, her sees det i en vakker grønnfarge som virkelig klarer å understreke det eksklusive uttrykket.

ENGESVIK by hand fra Georg Jensen Damask, 2.290 kr., for et sett, finn det her.

Gul krepp fra Høie

Det kan være en god ide å investere i et eksklusivt sengesett, og denne nydelige gulfargen vil lyse opp ethvert soverom.

Kreppvevingen i sengesettet er lun om vinteren og sval om sommeren, helt perfekt med andre ord.

Lyra sengesett fra Høie, 999 kr. for sett til dobbeltdyne, finn det her.

LUKTJASMIN sengesæt fra IKEA
© IKEA
LUKTJASMIN sengesæt fra IKEA
© IKEA

IKEA sengesett

Sov som en drøm med dette silkemyke sengesettet fra IKEA. Sengetøyet er laget av naturmaterialer som sikrer at det føles godt mot huden.

Det fine sengetøyet er satengvevd og fremstilt av lyocell og bomull produsert på en bærekraftig måte. I tillegg har sengetøyet en vakker glans som gjør det innbydende å både ligge i og se på.

LUKTJASMIN sengesett fra IKEA, 599 kr. for et sett, finn det her.

Tekla Fabrics sengetøj
© Tekla Fabrics

Sengetøy i friske farger

Sengetøyet fra det danske merket Tekla Fabrics vil gi ethvert soverom en frisk pust. Man kan for eksempel velge et sengetøy i en nydelig lavendel-lilla farge som man kan se på bildet over, eller kombinere fargen med et av de mange andre fine fargene som Tekla har på sengesett-paletten.

Percale Bedding fra Tekla Fabrics, fra 325 kr., finn det her.