Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

10 vakre sengesett som vil oppgradere ethvert soverom

Et vakkert sengetøy er avgjørende for helhetsinntrykket på soverommet. Vi har samlet 10 sengesett som skaper en stemning av luksus.

© myyk

Sengetøy i rustfarger

Løft soverommet med dette sengesettet fra Myyk i en varm rustfarge. Hvis du vil gi sengesettet mer liv, kan du kombinere det med et sengeteppe i en vakker kontrastfarge som lar den fine røde fargen tre i karakter.

Sengetøyet er laget av sateng vevet av langfibret bomull. Dette nydelige materialet gir en myk og glatt overflate, som vil sikre deg en god natt søvn.

Sengesett i matt sateng fra Myyk, sengesett til enkeltdyne 1.150 kr., dobbeltdyne 1.550 kr., finn det her.

HAY sengesæt

© HAY

Sengetøy fra HAY

HAY er kjent for deres enkle og ofte fargerike design - her er fargene nedtonet, men enkeltheten er ikke til å ta feil av.

De mørkegrønne stripene gir sengetøyet et eksklusivt uttrykk, som kan brukes til å understreke en minimalistisk og nedtonet innredning.

Été fra Hay, 759 kr. for et sett, finn det her.

Södahl sengesæt

© Södahl

Bærekraftig nattesøvn med Södahl

Med fine, organiske former og et lett retroinspirert motiv, kan dette Södahl sengesettet bryte med den stilrene innredningen og tilføye liv og varme til ethvert soverom.

I tillegg til det fine designet er sengetøyet også i en kvalitet som i seg selv vil oppgradere soverommet. Det er nemlig laget av 100% satengvevd økologisk bomull som sikrer at du trygt kan lene deg tilbake og nyte nattesøvnen med god samvittighet.

Södahl organic Benjamina Sengetøy, sengesett til enkeltdyne 749 kr., du finner det her.

© NORD

Mykt og behagelig

Klassisk og lekkert sengetøy fra NORD. Sengetøyet er produsert av 100% bomull og den myke bomullen sikrer deg en behagelig søvn.

Akkurat nå får du 5 nr. av BO BEDRE + to sett hvitt sengetøy fra NORD til bare 329 kr. Finn tilbudet her.

H&M Home sengetøj

© H&M Home

Sengetøy i lin

Et enkelt sengetøy i vasket og vevd linkvalitet fra H&M Home. Det lekre linmaterialet gir sengesettet en rå og naturlig look som vil kle enhver innredning - og som om ikke dette var nok, er også lin et bærekraftig materiale.

Velg det sengesettet som passer best til ditt soverom blant de mange forskjellige fargene settet kommer i.

Sengesett i vasket lin fra H&M Home, 699 kr. for et sett, du finner det her.

Juna Fiore Sengetøj

© Juna

Blomstermønster og vakre farger

Inviter sommeren inn på soverommet med det vakre Fiore sengetøyet fra Juna, som med sitt blomstermønster fører tankene over på sommer og blå himmel.

Du kan samtidig også invitere bærekraft inn på soverommet - det fine sengesettet er nemlig laget af 100% økologisk sateng i bomull og er som en bonus veldig mykt.

Fiore sengetøy fra Juna, 903 kr. for ett sett, finn det her.

Georg Jensen damask sengetøj

© Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask sengetøy

Hvis det skal være ordentlig luksus, skal man innrede med et sengetøy fra Georg Jensen Damask. Skap en lekker hotellstemning på soverommet med dette vakre sengesettet som er vevd av 100% egyptisk bomull.

Sengetøyet kommer i forskjellige farger, her sees det i en vakker grønnfarge som virkelig klarer å understreke det eksklusive uttrykket.

ENGESVIK by hand fra Georg Jensen Damask, 2.260 kr., for et sett, finn det her.

© produsenten

Klassiske ruter

Det kan være en god ide å investere i et eksklusivt sengesett, med de klassiske rutene i blå og hvit som i seg selv vitner om kvalitet og luksus.

Det fine sengetøyet vil holde lenge, da det klassiske rutemønsteret vil være like stilfullt år etter år.

Rasmus sengesett fra Høie, 499 kr. for enkeltdyne, finn det her.

LUKTJASMIN sengesæt fra IKEA

© IKEA

LUKTJASMIN sengesæt fra IKEA

© IKEA

IKEA sengesett

Sov som en drøm med dette silkemyke sengesettet fra IKEA. Sengetøyet er laget av naturmaterialer som sikrer at det føles godt mot huden.

Det fine sengetøyet er satengvevd og fremstilt av lyocell og bomull produsert på en bærekraftig måte. I tillegg har sengetøyet en vakker glans som gjør det innbydende å både ligge i og se på.

LUKTJASMIN sengesett fra IKEA, 549 kr. for et sett, finn det her.

Tekla Fabrics sengetøj

© Tekla Fabrics

Sengetøy i friske farger

Sengetøyet fra det danske merket Tekla Fabrics vil gi ethvert soverom en frisk pust. Man kan for eksempel velge et sengetøy i en nydelig lavendel-lilla farge som man kan se på bildet over, eller kombinere fargen med et av de mange andre fine fargene som Tekla har på sengesett-paletten.

Percale Bedding fra Tekla Fabrics, fra 325 kr., finn det her.

Relaterte artikler