Lag en hyggekrok på balkongen!

Gjør balkongen til ditt nye favorittsted ved å skape en avslappet atmosfære hvor du kan nyte morgen- eller kveldssolen.

levende lys stelton hurricane

© Stelton

Lanterne lyskæde altan terasse

© Sirius Home

Forskellige lyskilder

Belysning har mye å si for stemningen. Derfor er det viktig å tenke nøye over hvordan belysning du vil ha på balkongen. Bruk av lyslenker og levende lys skaper en hyggelig atmosfære.

Steltons lysestaker er både enkle i sitt uttrykk og har et lekkert design. De kan fint også brukes innendørs når balkongsesongen er over, og regnværet kommer over oss. Lysestakene fås i to størrelser, hvor den minste koster 399,95 kr. og den store koster 499,95 kr.

Kombiner lysestakene med en dekorativ lanterne fra Sirius Home. Lyslenken er batteridrevet og har en innebygget timer-funksjon. Lyslenken gir et naturlig varmt lys, noe du gjerne skal gå etter når du forsøker å skape en hyggelig stemning. Denne koster 560 kr.

puder skagerak udendørs vind og vejr

© Skagerak

Foldemadras House Doctor grå

© House Doctor

Mange myke puter

Innred hyggehjørnet med mange myke puter og liggeunderlag. Da er det virkelig bare å lene seg tilbake og slappe helt av.

Putene her er fra Skagerak og fås i flere størrelser og farger. Ikke bare pynter putene altanen, de er også desginet så de kan tåle allslags vær. Den minste modellen koster 719 kr.

De færreste altaner har plass til en liggestol, men med denne madrassen fra House Doctor blir det mulig å legge seg ned og ta en lur. Madrassen kan enkelt rulles sammen og legges vekk, og tar dermed ikke så mye plass. Madrassen selges hos RoyalDesign og koster 970 kr.

Stempelkande med termo Eva solo

© Eva Solo

Farvet glas kop Nordal

© Nordal

Drikk en kopp kaffe...

... mens du nyter morgen- eller kveldssolen. Denne presskannen fra Eva Solo er et flott, nordisk design. Den fungerer også som en termos, så den holder kaffen varm i lengre tid. Presskannen koster 899,95 kr.

Servér kaffen i disse lekre glasskoppene fra Nordal. Koppene kommer i 4 forskjellige farger, så du kan slenge deg på trenden med farget glass, du også. Hver kopp koster 120 kr., og kommer med en matchende liten tallerken.

uldtæppe Elvang grå alpakauld

© Elvang Denmark

udendørs gulvtæppe jotex

© Jotex

Innred med tepper

For å skape en liten kosekrok er det viktig å innrede med både puter og med myke tepper. Når det blir kjøligere på kveldene, er det utrolig deilig å pakke seg inn i et mykt teppe. Dette teppet er fra Elvang Denmark og består bl.a. av alpakkaull, som både er varmere og føles mykere ut enn normal uln. Teppet koster 1.160 kr. og kommer i flere farger.

Skap en fornemmelse av en liten stue på balkongen ved å tilføye et boucléteppe. Gulvteppet er beregnet til utendørsbruk, og tåler både fukt og regn. Det er også lett å holde teppet rent, som gjør det til et opplagt valg både på altanen og entréen. Gulvteppet koster 1 495 kr. og er fra Jotex.

cafebord fold sammen altan terasse

© Skagerak

Funksjonelle møbler

Dersom altanen er liten, er det ideelt med funksjonelle møbler. Dette bordet fra Skagerak er akkurat passe stort for middager på altanen. Begge halvdelene av bordet kan klappes sammen, og du kan dermed ha det stående uten at det opptar for mye plass. Bordet koster 6.795 kr. og kommer i 3 matte farger.

Du kan også gi altenen en rustikk-look ved å innrede den med en trebenk. Dekorer den ene siden av benken med blomster eller krydderurter for en spennende vri! Hos Jysk kan du velge mellom benker i forskjellige størrelser, så du får en som passer perfekt til din altan. Benken koster 999 kr.

Relaterte artikler