Guide: 7 hengekøyer til hagen

Sommeren er rett rundt hjørnet og det er snart på tide å hente hagemøblene frem. Få inspirasjon til 7 forskjellige hengekøyer til hagen her.

Hengekøye med vakkert trestativ

Det flotte trestativet på denne hengekøyen sikrer at den står helt stabilt og i tillegg er det mulig å justere køyens høyde. En flott designet hengekøye som er med til å skape en hyggelig stemning i hagen eller på terrassen.

Hedvig Hengekøye, 3.299 kr., Venture Design hos Uno Living.

© Fatboy

Den populære hengekøyen

Den populære Fatboy headdemock deluxe hengekøyen er et opplagt valg. Den er vannavstøtende, robust og utviklet til utendørs bruk. Den er enkel og minimalistisk i sitt design og fås i mange forskjellige farger. I tillegg til dette er den ekstra stabil da den henger i et stativ.

Fatboy headdemock deluxe black, 4.619 kr., Fatboy hos Royal Design.

Skap hyttestemning med en hengekøye i hagen

Skap hyttestemning i hagen med denne råhvite, romantiske hengekøyen med frynser på siden. Du kan henge den mellom to trær i hagen eller mellom to stolper på terrassen.

Hengekøye Path, 2.139 kr., Ferm Living hos Oslo Deco.

© Ikea

IKEA hengekøye

Fin og minimalistisk hengekøye i beige fra Ikea som har en praktisk, liten sidelomme hvor man kan oppbevare bøker, magasiner og andre småting.

Hengekøyen kan henges mellom to trær eller to stolper. Du kan også supplere med GÅRÖ hengekøyestativ, slik at hengekøyen kan henge enda mer stabilt.

FREDÖN hengekøye, 499 kr., IKEA.

© Jysk

Hva med en hengekøye-stol?

Her kan man sitte og slappe av i timevis med en god bok. Hengestolens råhvite farge gjør at den tilføyer et sommerlig preg til hagen, uten fylle for mye i sitt uttrykk.

Hengestol Nittedal, 499 kr., Jysk.

LES OGSÅ

© Bloomingville

Den feminine hengekøye

Denne fine hengekøyen i rosa og råhvit passer perfekt til en liten terrasse eller hage. Hengekøyen skaper en hyggelig stemning med dens feminine design og er perfekt til avslapning på varme sommerdager.

Bloomingville hengekøye, ca. 744 kr., hos wasps living.

LES OGSÅ

© La Siesta

En fargerik hengekøye til hagen

Hengekøyene fra La Siesta fås i flere farger slik at du kan finne den som kler din hage best. Den gode og dype hengekøyen vil gjøre hagen til et sted for avslapning, ro og hvile.

Brisa hengekøye, 1.099 kr., La Siesta.