15 møbler som kan brukes både innendørs og utendørs

La ute og inne smelte sammen med disse praktiske møblene som både passer til terrassen og i stuen.

En flytende grense mellom ute og inne

På tross av at det norske været er litt ustabilt, er det veldig mange av oss som liker å gjenskape den innendørs hyggen med stemningsfull belysning, myke loungemøbler, bord og tepper utendørs.

Vi inspirerer deg i denne guiden til å la dine møbler leve et dobbeltliv så du kan viske ut grensene mellom inne og ute.

© Ethimo

Asymmetrisk design

Dette fine sidebordet fra Ethimo er laget av aluminium og bordets lette vekt gjør det enkelt å flytte rundt på alt etter hvor du trenger det.

Det stilrene designet vil løfte ethvert rom uavhengig om det er ute eller inne. Du kan bruke bordet som nattbord på soverommet eller sidebord ved solsengen på terrassen.

Smart Sidebord, 2.503 kr., Ethimo.

Multifunktionelt bord til inde og ude
© Cane-line

Multifunksjonelt bord

Dette smarte sidebordet kan du både bruke til å sette drinken på når du nyter solen utenfor, men også ta det med innenfor til kaffen i stuen når mørket har lagt seg.

I tillegg kan du også ta bordplaten av bordet og bruke den som serveringsfat når du har gjester. Et veldig smart multifunksjonelt mæbel som kan brukes hele dagen lang både innendørs og utendørs.

On-the-move sidebord fra Cane-Line, 1.995 kr., Royal Design.

Enkelt, stilrent og tidløst

Enkelt og stilrent spisebord fra det skandinaviske designmerket Venture Home som både kan stå innendørs og utendørs. Bordet er laget i praktisk aluminium, og er derfor enkelt å holde vedlike.

Spisebord Lina 200x90 cm fra Venture Home, 7.199 kr., Ellos.

2 personers designsofa til ude og inde
© Kristalia

Ta med deg de hyggelige stundene utendørs

Flott sofa fra Patrick Norguets Tuile kolleksjon som utover denne to-personers sofaen også består av en tre-personers sofa og lenestol.

Sofaen er idéell innenfor men kan også brukes som et hyggelig element på terrassen ettersom den både er pustende, UV-resistent og vannavstøtende

Tulie 2-seater sofa, pris avhenger av materialevalg, Kristalia.

LES OGSÅ

Maksimal avslapning både inne og ute

Denne skjønne loungestolen er designet til å holde seg i god stand både utendørs og innendørs, og til å pynte alle rom. Den høye rygglenen og det brede setet gjør at du kan slenge deg ned i stolen akkurat når det passer deg.

MBRACE Wing chair fra DEDON, 33.000, Ballerud.

© Unipiú

Flott og detaljerik stol

Denne flotte stolen er laget med en fin rustikk snor som passer på at man sitter godt og behagelig.

Det stilfulle designet gjør at man kan bruke flere stoler av samme design sammen, men den kan også stå helt for seg selv i et fint hjørne i stuen eller i en solrik krok på terrassen.

Small armchair Luce fra Unipiú, pris på bestilling, FCI London.

© Ami Outdoor

Den perfekte lenestolen

En flott og skulpturell lenestol som egner seg perfekt på terrassen. Stolen passer også perfekt i et tomt hjørne i stuen hvor den samtidig kan danne rammene for et hyggelig lesehjørne.

Hvis stolen står utendørs skjermer den høye rygglenen for vind og vær, og står den innendørs fungerer den som avskjerming for forstyrrelser.

Armchair fra Ami Outdoor, pris avhenger av materialevalg, Expo Nova.

Enkel og komfortabel

Selv om denne solen her har et enkelt design, så fanger den allikevel oppmerksomheten. Det annerledes designet med de flotte, myke formene gir en unik tvist. Stolens enkle design gjør at den kan brukes som spisebordsstol både innendørs og utendørs.

Aiir Dining Armchair fra Dedon, 9.020 kr., Ballerud.

© Lafuma

Sammenleggbar stol

Ta med deg denne sammenleggbare stolen under armen når du skal på stranden, eller slå den ut i et solrikt hjørne i stuen og finn frem favorittboken.

Stolen er enkel og elegant og samtidig lett å flytte rundt på noe som gjør den perfekt som en kombinert innendørs og utendørs stol.

POP UP XL Solseng fra Lafuma, 1.250 kr., Royal Design.

Smuk og stilfuld lænestol
© Ferm Living

Miljøvennlig lenestol

Denne unike stolen skiller seg ut fra mengden med det flotte vevde tekstilsetet i brunlige nyanser som er laget av gjenbrukte plastflasker.

Stolen byder på avslapning både innendørs og utendørs og den lyser av god sans for design.

Desert Loungestol fra Ferm Living, 3.355 kr., Oslo Deco.

© IKEA

Perfekt til et lite hjem

Denne stilrene 2-seters sofaen er enkel å møblere med, også der du har begrenset med plass - uansett om det er innen- og utendørs. Dessuten kan den fås tak i til en billig penge!

Jolpen 2-pers. Sofa fra IKEA, 1.029 kr., IKEA.

Vedlikeholdsfri benk

Vil du skape et rått uttrykk i hagen eller i entréen, er denne fine benken perfekt til det formålet.

Benken egner seg både til å stå inne og ute.

Parkbenk 3-seter, 4.995 kr., fra Oakland.

Putene som tåler litt av hvert

Fullfør uterommet ditt med disse vakre putene fra Fermob, designet for utendørs bruk. Putene er vannavstøtende og er laget av værbestandige og holdbare stoffer som tåler regn, sollys, mugg, klor, sjøvann og bakterier.

Den ideelle puten til terrassen eller altanen, som også enkelt kan tas med innenfor.

Fermob Color Mix pute, 699 kr., Oakland.

Lænestol i et let og elegant design
© Bloomingville

Like flott inne som ute

Denne elegante lenestolen fra Bloomingville kan skape en koselig atmosfære både inne og ute.

Stolen er både frostsikker og vannavstøtende, noe som gjør den ideell utendørs, men mangler du den deilige sitteplassen i stuen kan du alltid ta den med innenfor.

Mundo Loungestol fra Bloomingville, 4.499 kr., Unoliving.

© PR Home

Forleng de varme sommerkveldene

Forleng de hyggelige sommerkveldene med en flott taklampe som kan lyse terrassen opp natten lang.

Med denne utendørs taklampen kan du for alvor la innerommet flyte sammen med uterommet. Lampen er laget av værbestandig stoff og kan henge i all slags vær. Perfekt til vinterhagen eller uteplassen.

Takskjerm Alva Outdoor fra PR Home, 1.800 kr., Ellos.