5 tips: Slik styler du hjemmet med planter

Planter er et must i ethvert hjem! Vi har funnet fem inspirerende løsninger til hvordan du kan innrede boligen din med planter.

Liv og farge til innredningen

Planter bidrar med både liv og farge til innredningen - og så er de dekorative i seg selv.

La deg inspirere av våre fem forslag på hvordan du lykkes med å style hjemmet med planter.

Plasser planten i stilrene omgivelser

La plantene komme til sin rett ved å plassere dem i nøytrale og stilrene omgivelser. På denne måten vil plantens farger få lov å tre i karakter og bringe liv og personlighet til rommet.

Planter på kjøkkenet

Skap et frodig og livlig uttrykk på kjøkkenet med planter. Det er en enkel måte å tilføre farge og liv til et til tider litt kjedelig rom. Plantene kan for eksempel stå på gulvet, på kjøkkenbordet, på hyller eller henge fra taket.

Planteliv på badet

Tilfør hygge til badet med livlige planter. Plantenes grønne nyanser står i vakker kontrast til de ofte store overflatene og trer på denne måten frem i innredningen.

Skap wow-effekt med planter

La plantene dominere i hjemmet ditt for å skape en unik wow-effekt når man trer inn døren.

Ved å innrede med planter skaper du et livlig, fargerikt og ikke minst frodig uttrykk i hjemmet - og i tillegg vil plantene bidra til et godt inneklima.

Variasjon i plantene dine

Skap et variert uttrykk i hjemmet ved å oppbevare og utstille plantene på forskjellige måter.

La noen stå på gulvet, andre på hyller og la noen henge fra taket. På denne måten møtes blikket av planter fra alle kanter og det skaper et gjennomført og livlig uttrykk - samtidig med at plantene blender diskret og naturlig inn i interiøret.