Skagerak - Virkelyst 2-seater
© Skagerak

15 lekre utendørsmøbler og -tilbehør som gjør hagen sommerklar

Oppgrader hagen med disse 15 fantastiske funnene!

PALISSADE DINING BENCH, OLIVE
© HAY

I ett med naturen

Den fine Palissade-kolleksjonen fra HAY er en sikker vinner til hagen eller terrassen. Møblene er utformet i pulverlakkert eller varmgalvaniseret stål som skaper et et tidløst og stilrent uttrykk. Bruk kolleksjonen som et sett eller kombiner enkelte items med andre hagemøbler for et mere personlig uttrykk.

Palissade Dining Bench, HAY

Tuinstoel Ocean Lounge, Sand, Mater
© Mater

Fra havets søppel til vakkert design

Maters Ocean-kolleksjonen er produsert av gjenbrukt fiskenett og plastsøppel som kombinerer innovative løsninger til å forebygge forurensing av verdenshavene. Stolen har et rent og enkelt uttrykk, samtidig med at de tynne og kurvede armer og ben gir en unik vri. Som en ekstra bonus kan stolene stables.

Ocean Lounge havestol, sand, Mater

House Doctor Umbra Parasoll
© House Doctor

Parasoll med vintage-inspirasjon

Gjem deg fra solens stråler med den fine parasollen fra House Doctor. Den grønne fargen og de lyse frynsene gir den et vintage uttrykk. Stangen er i bøk og kan skrus fra hverande, hvilket gjør det enkelt og greit når den skal pakkes ned til vinteren.

Umbra parasoll, House Doctor

Stilrent norsk design

I Slettvolls hagemøbelserien Lazio møtes elementer av gammelt og nytt. Serien leveres som sofa, stol, spisestol og sofamoduler som lar deg bygge både hjørnesofa og en ekstra lang sofavariant.

Lazio sofa, Slettvoll.

Ferm Living Desert lounge chair, black - soil
© ferm LIVING

Moderne klassiker

Loungestolen fra Ferm Living er en lekker, moderne utgave av den helt klassiske dekkstolen. Den nytolkede versjonen har et mer ergonomisk ramme med et stilig, matt belegg. Tekstilsetet er laget av resirkulerte plastflasker. selv om teksturen og utseendet ligner ull - eller bomullstoff. genbrugte plastikflasker,

Desert lounge chair, black - soil, ferm LIVING

Skagerak - Virkelyst 2-seater
© Skagerak

Ekstra fokus på komforten

Den fine stripete utendørssofaen har sittekomforten som innendørsmøbler. Den enkle trerammen skaper kontrast til de tykke og myke putene, som for øvrig kan motstå selv ekstremvær. Puten er fylt med luftige fossflak -et allergivennlig materiale som opprettholder sit volum og form over tid.

Virkelyst 2-seater, Skagerak

En elegant ramme rundt uterommet

Utendørsmøbler har opplevde en designmessig revolusjon de siste årene, og GUBI er blant frontløperne i denne utviklingen med deres slitesterke hagemøbler i elegant design.

Tropique hagestol og TS Outdoor table, GUBI.

Rotin Lounge armchair by Zanellato / Bortotto
© Zanellato / Bortotto

Asiatisk avslapning

Med Rotin-kolleksjonen blir den tradisjonelle måten måten avslapning tar form i møbler utfordret. Kolleksjonen er inspirert av asiatisk tradisjon, hvor bambus ofte brukes i utendørsmøbler.

Rotin Lounge Armchair, Zanellato / Bortotto

Skargaarden Anholt sofa
© Skargaarden

Avslapning med stil

Anholt-kolleksjonen er kjennetegnet ved et enkelt, avdempet look og materialer som er enkle å vedlikeholde. Sofaen er laget av slitesterk aluminium og trukket med et Sunbrella-stoff som er designet spesielt til utendørsbruk.

Anholt Sofa, Skargaarden

Transportable lamper
© Foto: Pernille Greve, Stylist: Lone Monna

Lys opp uterommet

Lamper og lyskjeder gjør det mulig å oppholde seg i hagen selv etter mørkets frembrudd. Gå til anskaffelse av en eller flere av de populære transportable lampene som kommer i mange ulike varianter, og skap et praktisk, opplyst utenrom som oser av hygge. Vi har samlet en rekke nye stilrene lamper til hagen her:

Candlelight, lys eik, glass, messing, designet av Philip Bro Ludvigsen, H: 27 cm, Le klint.

Carrie, brunert messing med skinn, H: 24,5 cm, Menu.

Follow Me, hvit polykarbonat, eik, messing, designet av Marset, H: 28,8 cm, AndLight.

Nox, glass, aluminium, H: 30,5 cm, Astep.

In Vitro Unplugged LED, aluminium, glass, silikon i fargen Terracotta, design af Philippe Starck, H: 30,2 cm, Flos.

Muuto - Linear Steel Bench
© Muuto

Enkelt og lineært

Stålbenken fra Muuto er holdt visuelt ren for langvarig estetikk med subtile detaljer og et enkelt uttrykk, som gjør det mulig å supplere enhver utendørs innredning. Linear Steel Bench fås i flere farger.

Linear Steel Bench, Muuto

Seed Outdoor Chair
© Bolia

Myke kurver

Seed Outdoor-stolen fra Bolia er utformet rundt et poetisk formet skall, laget utelukkende av gjenbruksplast. Stolen er med sine myke kurver designet til å omfavne med enestående komfort og støtte.

Seed Outdoor Chair, Bolia

Atlas runt bord diameter 70 höjd 72 cm cm
© Swedese

Klassisk design med sirlige detaljer

Atlas-serien fra Swedese er laget av svensk eik og galvaniseret stål, hvilket gjør at den fungerer både innendørs og utendørs. Kolleksjonen er etterhvert blitt utvidet til en rekke forskjellige bordkonfigurasjoner, taburetter, benker og bøyler. Kjennetegnet ved kolleksjonen er de ‘dansende’ ben, som gir møblene et lett og finurlig uttrykk.

Atlas round table diameter 70 height 72 cm, Swedese

Lyserød dug Gult bord
© Foto: Pernille Greve, Stylist: Lone Monna

Skru opp for sommerens farger

Sett farge på hageinnredningen med dette iøyenfallende bordet fra Muuto i en fin orange farge. Kombiner bordet med servise og en duk i flotte, sarte farger for på den måten å skape et unikt uttrykk som dine sommergjester vil legge merke til.

Linear Steel Table, pulverlakkert stål, L 140 cm, H 73,5 cm, B 80 cm, Muuto.