Kål-wraps med spicy svinekød
© Anders Schønnemann

Wraps med spicy svinekjøtt

Wraps med spice svinekjøtt og helt uten brød, men med salatblader som innpakning.

Wraps med spicy svinekjøtt

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ stykk løk
  • 200 g hakket svinekjøtt
  • 25 g pancetta
  • ½ stykk grønn paprika
  • ½ stykk gulrot
  • ½ stykk chile (styrke etter ønske)
  • 2½ stykk kinakål-blader
  • Ketjap Manis (søt soyasaus)
  • Salt og pepper

Sånn gjør du

  • Hakk løken og stek den i olje i en stekepanne.
  • Stek kjøtt og pancetta skåret i mindre biter.
  • Skjær paprikaen i strimler, gulroten i tynne bånd og chilien i tynne skiver.
  • Sauter sammen med kjøttet og smak til med salt og pepper.
  • Kok opp en stor gryte med lettsaltet vann. Dypp bladene i dette og ta dem opp med en gang. Legg dem på et kjøkkenhåndkle og skjær av det tykke bunnstykket.
  • Fyll dem med kjøtt og server med et drypp fra Ketjap manis-flasken.