Wraps med spice svinekjøtt og helt uten brød, men med salatblader som innpakning.
Av
Maria Meldgaard
— 01. oktober 2023
Wraps med spicy svinekjøtt
Unngå at skjermen slukker
Ingredienser
2
personer
½
stykk
løk
200
g
hakket svinekjøtt
25
g
pancetta
½
stykk
grønn paprika
½
stykk
gulrot
½
stykk
chile (styrke etter ønske)
2½
stykk
kinakål-blader
Ketjap Manis (søt soyasaus)
Salt og pepper
Sånn gjør du
Hakk løken og stek den i olje i en stekepanne.
Stek kjøtt og pancetta skåret i mindre biter.
Skjær paprikaen i strimler, gulroten i tynne bånd og chilien i tynne skiver.
Sauter sammen med kjøttet og smak til med salt og pepper.
Kok opp en stor gryte med lettsaltet vann. Dypp bladene i dette og ta dem opp med en gang. Legg dem på et kjøkkenhåndkle og skjær av det tykke bunnstykket.
Fyll dem med kjøtt og server med et drypp fra Ketjap manis-flasken.