Vegetarisk bønne-tofu salat
© Anders Schønnemann

Vegetarisk bønne- og tofusalat

Denne vegetariske salaten er for alle - uansett om du har smakt tofu før eller ei. I denne oppskriften skal du smørsteke tofuen så sprø du kan!

Vegetarisk bønne- og tofusalat

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g ferske bønner
  • 200 g fast tofu
  • ½ håndfull shitakesopp
  • ½ stykk rødløk
  • ¼ dl hakket persille
  • ½ dl majones
  • 1 ss tomateddik
  • smør til steking
  • salt

Slik gjør du

  • Kok opp vann og kok bønnene i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Hell av vannet.
  • Skjær tofuen i 2 cm store terninger og stek godt i smør. T
  • Ta dem opp og stek soppen.
  • Finhakk rødløken. Legg bønner, tofu, sopp, rødløk og persille på et fat.
  • Ha majones og eddik i en bolle og bland godt.
  • Smak til med litt salt og server til salaten.

Her får du våre 10 beste oppskrifter på salat!