Oppskrift på tortilla a la pizza

Hva får man hvis man mikser det beste fra det meksikanske og italienske kjøkken? Vi får selvfølgelig en tortilla-pizza!

Tortillapizza

Det er superenkelt å lage tortillapizzaer, og de smaker kjempegodt en kveld du bare vil ha det enkelt. Pizzaene toppes med sesongens mais, babyspinat og chili.

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 tortilla-pizzaer

  • 2 stykk fullkornstortilla
  • ¼ dl tacosaus
  • ½ stykk hele mozarella
  • 50 g chorizo
  • 25 g fetaost i terninger
  • 2 stykk fersk rosmarin
  • Flaksalt og pepper

Maissalsa

  • ½ stykk maiskolber
  • ¼ stykk chili
  • 25 g babyspinat

Slik gjør du

  • Legg tortillaene på stekebrett kledd med bakepapir.
  • Fordel tacosausen på tortillabrødene.
  • Strimle mozzarellaen og skjær chorizoen i skiver.
  • Fordel mozzarella, chorizo og smuldret fetaost på tortillabrødene. Hakk rosmarinen og dryss over. Krydre med flaksalt og pepper.
  • Stek tortillapizzaene i ovnen på 225° i 8-10 minutter.

Maissalsa

  • Fjern de ytterste bladene fra maisen og kok den i ca. 5 min.
  • La maisen renne av og skjær maisen av kolbene.
  • Del chilien, skrap ut frøene og hakk chilien fint.
  • Skyll og sentrifuger babyspinaten.
  • Vend maisen med chili og spinat og topp pizzaene med salsaen før servering.
  • Brett dem sammen og nyt dem.