Der er utrolig meget smag og mæthed i denne lækre, smovsede bønnesalat, som i øvrigt kun bliver bedre af at stå lidt, så bønnerne kan nå at trække smag.
Unngå at skjermen slukker
Ingredienser
2
personer
1
boks
butterbeans eller kikerter
1
boks
blandede bønner
1
stykk
løk
1
stykk
chili
1
stykk
rød paprika
2
stykk
avokadoer
1
håndfull
persille
2
ss
peanøtter
50
g
ruccola
100
g
fetaost
Skall og saft fra en sitron
3
ss
olivenolje
Flaksalt og pepper
Slik gjør du
Skyll og tøm bønnene.
Skrell og hakk løken.
Del chilien, skrap ut frøene og hakk chilien fint.
Press hvitløken.
Skjær paprikaen i små terninger.
Halver avokadoene, fjern steinene og skjær avokadoene i terninger.
Skyll og hakk persillen.
Hakk peanøttene.
Skyll og la ruccolaen renne av.
Vend bønnene med løk, chili, hvitløk, paprika, avokado, persille og peanøtter.
Bland med smuldret fetaost og ruccola og smak til med litt sitronskall og -saft, olivenolje, salt og pepper.