Kjære leser,

Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhold, vil vi be deg om å bruke Edge, Chrome, Safari, eller andre, nyere browsere.

Med vennlig hilsen,
BO BEDRE

Kalv med trøffelpasta, squash og stekt radicchio

Kalv med trøffelpasta, stekt radicchio og squash er enkelt å lage og utrolig smakfullt. Med denne retten imponerer du gjestene dine – garantert!

© Tia Borgsmidt

4 personer

Dette trenger du:

Kalv

  • 1 liten kalvemørbrad
  • flaksalt og pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 potte urter eller spiselige blomster

Trøffelpasta

  • 300 g trenette-pasta
  • 50 g meierismør
  • noen dråper trøffelolje
  • 1 liten squash
  • 1 ss olivenolje
  • flaksalt og pepper
  • 1 svart trøffel

Stekt radicchio

  • 1 radicchio
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du:

Kalv

  1. Salte og pepre kjøttet.
  2. Varm oljen i en panne og brun kjøttet på alle sider.
  3. Ha kjøttet i en form og sett i ovnen på 175° i ca. 10 min., til kjøttet har en kjernetemperatur på 52°.
  4. Dekk til kjøttet og la det hvile.

Trøffelpasta

  1. Kok pastaen som anvist på pakken, hell av vannet og vend inn smør blandet med trøffelolje.
  2. Skjær squash i små biter og stek dem sprø i litt olivenolje.
  3. Ha på flaksalt og pepper og bland med pasta og tynne skiver fersk trøffel.

Stekt radicchio

  1. Skjær radicchioen i fire.
  2. Varm oljen i en panne og stek dem på høy varme til de er gylne på begge sider.
  3. Anrett trøffelpasta med kalv i skiver og radicchio.
  4. Topp med urter eller spiselige blomster.

Relaterte artikler