© bobedre.dk Hovedrett Oppskrift: Italiensk pasta med artisjokk Få ingredienser. Mye smak. Av Maria Meldgaard — 01. oktober 2023 Italiensk pasta med artisjokk Unngå at skjermen slukker Ingredienser - 2 personer + 200 g pasta 2 stykk artisjokk 1½ hvitløksfedd ½ stykk chili 6 stykk snackpaprika hvit balsamikoeddik Olivenolje Slik gjør du Kok pastaen i henhold til anvisningene på pakken. Fjern de ytterste bladene fra artisjokkhjertet/bunnen og skjær det i tynne skiver og biter. Begynn straks å steke artisjokkene i olje til de er gyllenbrune, da de lett blir brune. Ta dem opp og legg dem på tørkepapir. Skjær hvitløk og chili i tynne skiver og stek i olje sammen med paprikaen. Drypp over noen dråper eddik og vend rundt. La pastaen renne av, bland med alle grønnsakene og server. Håndplukket til deg Hovedrett Grønnsaker i grønn curry Hovedrett Squashfrittata med oliven og pecorino Hovedrett Vegetariske woknudler Hovedrett Hjemmelaget pasta med sopp og indrefilet av storfe Hovedrett Stekt hvitting med fennikel og urtesabayonne Hovedrett Potetsmørbrød servert som salat