Hovedrett Grillet hakkebiff med ramsløks-aioli og grillede grønnsaker Denne blir en sikker favoritt på sommerens grillkvelder. Av Gitte Heidi Rasmussen — 01. juni 2019 mat natur uteliv sommerhus © Stine Christiansen Grillet hakkebiff med ramsløks-aioli og grillede grønnsaker Til 4 personer Dette trenger du: 600 g karbonadedeig 4 blad ramsløk olje til steking 1 bunt grønne asparges 1-2 bunter vårløk 150 g god majones 6 blad ramsløk 50 g gresk yoghurt eller crème fraîche salt og pepper Fremgangsmåte: Bland karbonadedeigen med finhakket ramsløk, salt og pepper, og form fire litt høye burgere. Skyll aspargesstilkene og brekk av de trevlete nederste delene. Rens vårløkene og snitt litt av toppen og rotspissen av. Grill grønnsakene på en grillpanne i cirka 2 minutter på hver side. Rør majones sammen med finhakket ramsløk, og smak til med yoghurt, salt og pepper. La gjerne aiolien trekke litt. Grill biffene i cirka 3 minutter på hver side, slik at de beholder en rosa kjerne. Anrett biffene med grillede grønnsaker og ramsløk aioli, og server med godt brød eller poteter. Håndplukket til deg Hovedrett Grillede breiflabbkjaker à la saltimbocca Hovedrett Oppskrift på grillet svinemørbrad med tilbehør Hovedrett Oppskrift på unghane-bryst servert med sukkererter, spinat og sauce blanquette Hovedrett Maissalat med avokado og svarte bønner Forrett Grillede asparges på ricottakrem Hovedrett Lammekrone med spinat-potetkrem, grillede asparges og brente løk med ramsløkolje