Ha yoghurt (eller kefir om du bruker det) og vann i en skål og løs opp gjæren i væsken. Tilsett olje, salt og honning, og elt hvitt hvetemel i deigen litt og litt.
Elt deigen for hånd til den er glatt og smidig. Tilsett eventuelt litt mer mel, hvis det trengs. Hvis deigen lages på røremaskin, trenger den antageligvis litt ekstra mel.
La deigen heve tildekket et lunt sted i ca. 1 time.
Rør smøret mykt med hakket ramsløk.
Del deigen i 3 like store biter, og rull hvert stykke ut på et meldrysset bord til et kvadrat ca. 30 x 30 cm.
Smør ramsløkssmør på hvert stykke, og rull deigen sammen som til en rullade – så du har 3 rullader i alt.
Skjær deigrulladene gjennom på langs, og snurr dem.
Legg de i en smurt meldrysset baguetteform (alternativt på en bakeplate med bakepapir), og la dem etterheve ca. 30 minutter.
Tenn ovnen på 250 ° varmluft. Pensle baguettene med litt smør og dryss med flaksalt. Senk varmen til 225 °, og bak baguettene i ca. 20 minutter.