© Anders Schønnemann Forrett Tartar med misodressing Prøv en lekker tartar på en helt ny måte. Av Lone Kjær — 20. oktober 2023 Tartar med misodressing Oppgradér den klassiske tartaren med en lett spicy misodressing, sprø salat og tynne skiver rødbet. Unngå at skjermen slukker Ingredienser - 2 personer + Tartar 400 g hakket oksekjøtt 1 håndfull mizunasalat 1 stykk rødbet 1 stykk granateple Misodressing 1 ss lys miso 1 ss mørk miso 1 stykk chili 1 ss revet ingefær 1 fedd presset hvitløk saft fra 1 sitron 3 ss sesamolje 1 ss ristet sesamfrø Slik gjør du Misodressing Bland lys og mørk miso sammen i en bolle og rør godt. Del chilien, skrap ut frøene og finhakk chilien. Vend chili, ingefær, presset hvitløk og sitronsaft i dressingen. Rør til slutt inn sesamolje og sesamfrø for en aromatisk dressing. Salat Skyll salaten og tørk den. Skrell rødbetene og skjær dem i ultratynne skiver med en tyndskreller eller mandolin. Del granateplet i to og press ut saft og kjerner. Servering Anrett tartaren på tallerkener, topp med mizuna, granateple og rødbeter og drypp over misodressingen. Håndplukket til deg Forrett Grissini med ertekrem Forrett Østers med sjalottløk og hvit ponzu Forrett Kantareller på ristet brød med vesterhavsost og urter Forrett Skalldyrsnacks med vannbakkelser og skalldyrsalat Forrett Steinbitrogn med gruyère og karse Forrett Asparges a la tarte tatin