© Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Forrett Sprø ricotta-toast En perfekt velkomstsnacks som er raskt ferdig! Av Lone Kjær — 20. oktober 2023 Ricottatoast med erter Unngå at skjermen slukker Ingredienser - 2 personer + 2 skive surdeigsbrød 50 g ricotta (kan erstattes av myk geitost) Skall fra 1 sitron 50 g ferske erter 50 g brønnkarse flaksalt Slik gjør du Rist brødet eller grill det på en grillpanne. Halver skivene hvis du bruker surdeigsbrød. Smør på ricotta og smak til med flaksalt og revet sitronskall. Topp med nyrensede erter og brønnkarse og server. Håndplukket til deg Forrett Grillede asparges på ricottakrem Forrett Dampede asparges med sjøkreps og aïoli Forrett 15 smakfulle forretter til nyttårsaften Forrett Østers med sjalottløk og hvit ponzu Forrett Skalldyrsnacks med vannbakkelser og skalldyrsalat Forrett Oppskrift på dampet sommergrønt