© Anders Hjerming Forrett Oppskrift: Kremet burrata med syltet sitron En deilig forrett som du kan lage på forhånd. Av Denny Vangsted — 20. oktober 2023 Burrata med syltet sitron Unngå at skjermen slukker Ingredienser - 2 personer + En halv til en hel burrata per person 1 stykk sitron, frossen ½ dl sukker ½ dl lagereddik ½ dl vann salt pepper krydderurt f.eks. oregano Slik gjør du Frys ned sitronen 24 timer før bruk. Ta sitronen ut av fryseren 30 minutter før den skal skjæres i skiver. Skjær i tynne skiver på mandolin eller med en skarp kniv (pass på fingrene!). Kok opp sukker, eddik og vann til en saltlake. Slå av kjelen og la stå i 10 minutter. Hell saltlaken over sitronskivene. Sett sitronskiver og lake i kjøleskapet i minst 24 timer før bruk (kan oppbevares lenge). På serveringsdagen tar du burrataen og legger de syltede sitronskivene oppå burrataen. Pynt med din favorittkrydder - oregano eller merian passer veldig godt. Ikke glem salt og pepper. Håndplukket til deg Forrett En deilig og enkel torskecarpaccio Forrett Grissini med ertekrem Forrett Fritert blekksprut med estragonmajones og sprø salat Forrett Burrata med sprø grønnsaker, bokhvete og frisk basilikum Forrett Kantareller på ristet brød med vesterhavsost og urter Forrett Østers med sjalottløk og hvit ponzu