
Kamskjell-ceviche med chili, sesamfrø og korianderolje
Disse kamskjellene er myke og helt uimotståelige! Vi serverer dem rå med mengder av lime, chili og sesamfrø.
AvLone Kjær
Kamskjell-ceviche med chili, sesamfrø og korianderolje
4 personer
Disse kamskjellene er myke og helt uimotståelige! Vi serverer dem rå med mengder av lime, chili og sesamfrø.
Det skal du bruge
Rmarinerede kammuslinger
- 12 store kamskjell
- saft av 2 lime
- 1 grønn chili
- 1 ss ristede sesamfrø
Korianderolje
- 1 stor potte frisk koriander
- 1 dl olivenolie
Sådan gør du
Råmarinerede kammuslinger
1.Skjær kamskjellene i helt tynne skiver og legg dem på et fat.
2.Skjær chilien i to, skrap ut frøene og finhakk den.
3.Press limesaft over kamskjellene, bland dem forsiktig med chili og krydre med salt og pepper.
4.La kamskjellene marinere i kjøleskapet i et par timer.
Korianderolje
1.Ha frisk koriander i en blender med olje, og kjør til du har en grønn olje.
2.Fordel de marinerte kamskjellene i fire skåler.
3.Drypp korianderolje over og dryss med sesamfrø.