Forrett Grillede villreker med chili-lime aioli Servér disse luksusrekene for gjestene dine - oppskriften er enkel men smaker himmelsk. Av Gitte Heidi Rasmussen — 02. juni 2021 © Stine Christiansen Til 4–6 Personer Dette trenger du: 12 store hele argentinske villreker eller sjøkreps 12 grillspyd 2 hvitløksfedd 10 g revet ingefær ½ dl limesaft 100 g Pantai chilipasta 1 håndfull frisk koriander ½ dl olivenolje 150 g majones 2 knuste hvitløksfedd 1 ts chilipasta ½ lime, skall og saft Tilbehør: ekstra lime og brød Slik gjør du: Skrell rekene forsiktig, og la hodet og haleviften sitte på. Træ dem på spyd og legg dem ved siden av hverandre på et stekebrett. Finhakk hvitløk og ingefær og ha det i en blender sammen med limesaft, chilipasta, koriander og olivenolje. Hell marinaden over rekene, og la dem trekke over natten. Rør sammen majones, knust hvitløk, chilipasta og finrevet limeskall, og smak det til med limesaft. Grill rekene et par minutter på hver side, og server med aioli, brød og limebåter. Håndplukket til deg Forrett Dampede asparges med sjøkreps og aïoli Forrett Grillede asparges på ricottakrem Forrett Sprø ricotta-toast Forrett Østers med sjalottløk og hvit ponzu Forrett Skalldyrsnacks med vannbakkelser og skalldyrsalat Forrett Oppskrift på dampet sommergrønt