Forrett Grillede villreker med chili-lime aioli Servér disse luksusrekene for gjestene dine - oppskriften er enkel men smaker himmelsk. Av Gitte Heidi Rasmussen — 02. juni 2021 © Stine Christiansen Til 4–6 Personer Dette trenger du: 12 store hele argentinske villreker eller sjøkreps 12 grillspyd 2 hvitløksfedd 10 g revet ingefær ½ dl limesaft 100 g Pantai chilipasta 1 håndfull frisk koriander ½ dl olivenolje 150 g majones 2 knuste hvitløksfedd 1 ts chilipasta ½ lime, skall og saft Tilbehør: ekstra lime og brød Slik gjør du: Skrell rekene forsiktig, og la hodet og haleviften sitte på. Træ dem på spyd og legg dem ved siden av hverandre på et stekebrett. Finhakk hvitløk og ingefær og ha det i en blender sammen med limesaft, chilipasta, koriander og olivenolje. Hell marinaden over rekene, og la dem trekke over natten. Rør sammen majones, knust hvitløk, chilipasta og finrevet limeskall, og smak det til med limesaft. Grill rekene et par minutter på hver side, og server med aioli, brød og limebåter. Håndplukket til deg Forrett Sjøkreps med grillet sitron og ricottakrem Forrett Grillet squash med stracciatella, erter og mynte Forrett Kald agurksuppe med ramsløk og grillede kamskjell Forrett Grillet sommergulerøtter med kremet burrata Forrett Sjøkrepskroketter i dillkrem Forrett Grillede auberginer med tomater og burrata