Oppskrift: Crispy ravioli med tomatsalat

Kjøp gode ravioli med spinatfyll, stek dem sprø og server med en tomatsalsa laget av sesongens solmodne tomater.

Ravioli med tomatsalat

Crispy ravioli med tomatsalat

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 personer

Tomatsalsa

  • 100 Tomater
  • ¼ Avokado
  • ¼ Sitron
  • ¼ Chili
  • ½ fedd hvitløk
  • ¼ bunt Basilikum
  • Fersk olivenolje
  • Salt og pepper

Sprø ravioli

  • 4 stykk Ravioli med spinat
  • ¼ dl Olivenolje
  • ¼ bunt Kjørvel

Slik gjør du

  1. Finhakk tomatene.
  1. Halver avokadoen, fjern stenen og ta ut fruktkjøttet med en skje. Skjær i små terninger og drypp over sitronsaft.
  1. Del chilien, fjern frøene og hakk den fint.
  1. Vend tomatene med avokado, chili og presset hvitløk.
  1. Hakk basilikum og vend i salsaen sammen med olivenoljen. Smak til med salt og pepper.
  1. Varm opp oljen i en liten panne og stek ravioliene i 1-2 min. på hver side til de er sprø. på hver side til de er sprø. La dem dryppe av på et stykke bakepapir.
  1. Fordel tomatsalsaen på skjeer og topp med den sprøstekte raviolien. Pynt med kjørvel.