© Tia Borgsmidt

Crostini med pære og sardiner

Ristet brød med pære og sardiner er enkelt og helt vidunderlige munnfuller. Server som en lett forrett, eventuelt sammen med en salat.

Unngå at skjermen slukker

Ingredienser

2 personer

Crostini, smør, pære og sardiner

  • 2 skive surdeigsbrød
  • 12 g smør til risting
  • ½ pære
  • 25 g kaldt smør
  • 1 boks sardiner
  • Chiliflak
  • Flaksalt og pepper

Slik gjør du

Crostini

  • Rist brødet i smør i stekepannen, og sett til side. Skjær skivene i mindre biter.
  • Del pæren i fire, fjern kjernehus, og skjær pæren i tynne båter.
  • Skjær tynne skiver smør med en ostehøvel, og fordel dem på de avkjølte brødskivene.
  • Topp med pærer og små biter av de avdryppede sardinene. Krydre med chiliflak, flaksalt og pepper.