16 imponerende soverom

Skal soverommet ditt være romantisk eller rustikk, ha retro vibber, være mørkt eller lyst? Se galleriet med 16 av våre mest fantastiske soverom.

© Tim Wahlfried

Gjør ditt minimalistiske soverom luksuriøst med et tungt sengeteppe i velour. Sengen er fra Carpe Diem. Sengeteppet og de matchende putene er fra Fabric Copenhagen. De øvrige pynteputene er kjøpt på Vindåkra Gård utenfor Malmö.

© Birgitta Drejer

Med sine myke tekstiler og en forfriskende kjølig letthet, ligner dette soverommet et luksuriøst hotellrom. Sengegavlen i lin er fra mollyshome.com. Gulvteppet og sengeteppet er begge fra Hay.

© Kira Brandt

Fargene på dette soverommet er holdt i sort og hvitt. Soverommet har tilgang til en liten balkong, og i hjørnet står en Ox-chair i lyst materiale med myke skinn-detaljer. Stolen er designet av Wegner. Sengeteppet er fra Illums Bolighus, pleddet på sengen fra Geismars, og pleddet på lenestolen er russisk zobel. De svarte AJ-bordlampene møtes pent på nattbordet, og står i kontrast til lysestaken og den krøllete "posen" av messing. Vasen er fra Galerie Birch.

© Kira Brandt

Rommet er malt i fine, kjølige nyanser som bidrar til soverommets rolige stemning. Sengeteppet er fra Hay. Veggfargen er Lamp Room Gray fra Farrow & Ball.

© Andreas Mikkel Hansen og CPH Nest

Dette soverommet har fått dobbel takhøyde - helt opp til loftet. På denne måten virker det lille rommet mye større. Glassrutene, som går inn til baderommet, forsterker også effekten. I enden av rommet står Le Corbusiers elegante Lounge Chair LC 4.

© Tia Borgsmidt

Eieren av dette soverommet har selv farget sengeteppet. Egentlig skulle teppet være ensfarget, men på grunn av størrelsen ble ikke fargen ordentlig fordelt. Resultatet ble en blanding av det blå og det grønne, mikset sammen. Den nye looken falt i smak og er virkelig helt unik. Tolomeolampen er fra Artemide. Det gamle sminkebordet er en gave fra Italia. Lingardinene som går helt ned til gulvet skaper en hyggelig atmosfære.

© Kristian Septimius Krogh

Dette soverommet har et innebygd skap som gir en gammeldags følelse. Det mørke sengeteppet er fra Tine K, putene fra Day Home. De franske lampene er fra Lysberg, og det franske interiøret fortsetter med de antikke sirkuskostymene - funnet på et loppemarked i Frankrike.

© Lars Kaslov

Soverommet i dette hjemmet er nesten asketisk innredet. Sengen og nattbordet har Morten Lerche selv både designet og laget. På nattbordet ser du en Gun Lamp av Philippe Starck.

© Anders Hviid

Skap en rustikk stemning på soverommet med gode loppe-funn og antikviteter. Soverommet gir plass til husets nesten 300 år gamle konstruksjoner, og de unike flatene får nytt selskap med skateboards og et skap fra Østerrike.

© Anitta Behrendt

Skapveggen utnytter hver kvadratmeter i huset. På soverommet har eieren gjemt bort alle sine klær. Sidebordet er fra Hay, og plakaten er fra Lisa Grue.

© Niels Ahlberg

Gulvlampen er satt sammen av blandede elementer i farger som står i fin kontrast til gulvteppet designet av Linie Design. Sengeteppet er fra Hay. På veggen henger to leselamper av Wilhelm Lauridsen.

Du kan med fordel ramme inn vinduet ditt med kunst. På denne måten blir også vinduet som et kunstverk i seg selv.

© Frederikke Heiberg

Dette lyse soverommet baseres rundt en hvit innredning, krydret med delikate pasteller. Sengetøyet er fra Hay, og putene fra Ferm Living. Bildet på veggen er funnet på loppemarked, og vegglampen og nattbordet er fra Danske Trævarefabrikernes salg. Det hvite skapet er funnet hos Ikea.

© Magnus Klitten

Som å sove i en sommerdag! På dette soverommet svever det sommerfugler på tapeten fra Tapet-Café. Fargen på veggen er fra Farrow and Ball. Sengen er kjøpt hos Auping, og lampen er fra Design by Us.

© Pernille Greve

Ønsker du å skape hotellstemning på soverommet? Da skal du innrede med mørke, duse nyanser - akkurat som her. Bruk også tapet med struktur i, for å skape en spennende stemning i rommet.

Tapeten på endeveggen på i soverommet er fra Cole and Son. Putene er fra Munk og Society.

© Tia Borgsmidt

På dette soverommet har parret selv laget sin egen seng av lyst tremateriale. Sengeteppet er også hjemmelagd, og lampene er funnet på loppemarked. Litografien er av Nils Erik Gjerdevik. Hengepottene er funnet på et loppemarked.

© Kira Brandt

Skap et poetisk soverom med romantisk tapet på veggene. Det hvite sengeteppet er sydd i hverdagslig linstoff fra C&C Milan. Bordlampen i messing er fra Bestlite. Det lille nattbordet er fra Chelsea Textiles.

LES OGSÅ