Her er 8 av våre mest utradisjonelle badeværelser

Finn inspirasjon til mer velvære og nytelse i hverdagen med noen av våre mest annerledes og ekstraordinære baderom.

Eksklusivt badeværelse på hele tagetagen
© Styling: Elisabeth Kruse Foto: Maria Vous

Spadrøm på loftet

På loftet i denne boligen trer man inn i et rom som oser av velvære. Her har man gjort et opprør med tradisjonelle soneinndelinger og i stedet valgt å plassere en frittstående dusj midt i rommet.

Rommet er innredet i en enkel og minimalistisk stil, med detaljer som understreker spafølelsen. Her har man mulighet for å ta en pause fra hverdagen og kun fokusere på å slappe av og skjemme bort seg seg selv.

Se hele badeværelset her.

Luksuriøst marmorbadeværelse
© Andreas Mikkel Hansen

Den rene marmordrømmen

Dette badeværelset er skapt ut fra et ønske om et luksuriøst frirom hvor velvære og egenpleie er i fokus. Og hver detalj på det unike baderommet er nøye uttenkt.

Familien som bor i huset har blant annet sørget for at det strømmer musikk ut av taket på badeværelset, noe som skaper en følelse av ro i rommet. For dem er det som å tre inn i en avslapningssone, fordi alt annet er stengt ute. De har også sørget for at duftene i rommet gir en følelse av å være på et spa-hotell, og i gulvet er det innlagt gulvvarme.

Se hele badeværelset her.

Smukt badeværelse med terrazzogulv
© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Når badeværelse og soverom smelter sammen

Det sorte gulvet på soverommet og det nydelige terrazzogulvet på badeværelset markerer en diskret overgang mellom de to rommene, som ellers kun er oppdelt av en glasvegg og en dekorativ gardin.

Det frittstående badekaret står som en skulptur midt i rommet, som ellers gjemmer på mange unike detaljer og massevis av sjæl.

Se hele Oslo-boligen her.

Råt badeværelse med beton og marmor
© Foto: Birgitta Wolfgang, Styling: Cora Lucaz
Råt badeværelse med beton og marmor
© Foto: Birgitta Wolfgang, Styling: Cora Lucaz

Enkelt og rått

Betong og marmor danner rammene rundt dette rå badeværelset, med mange fine detaljer. Til tross for materialenes rå uttrykk bidrar de samtidig med varme og ro til det forholdsvis store rommet.

Speilet og den store vasken deler på et diskret vis badet opp i to avdelinger slik at dusjområdet blir mer privat.

Se hele boligen her.

Badeværelse i flotte materialer og med smuk udsigt
© Krista Keltanen/Living Inside

Nyt utsikten

Her kan man nyte utsikten til vannet og de grasiøse tretoppene, og dette mens man unner seg selv et deilig bad.

Det flotte og gjennomførte badeværelset har et gjennomgående enkelt, praktisk og stilrent uttrykk, og det ligger i direkte forbindelse med husets største soveværelse.

Se hele boligen her.

Badeværelse der fungerer som et stort forkælelsesrum
© Maria Vous
Badeværelse fungerer som et stort forkælelsesrum
© Maria Vous

Et eventyrlig baderom

Badekaret står i fokus på dette store badeværelset og fungerer som samlingspunkt for familien på tre, som alle kan være i badekaret på én og samme tid.

Det moderne og luksuriøse rommet har noen nydelige, gamle detaljer som for eksempel opprinnelige dører, vindu og karmer, som er bevart gjennom renoveringen, og det tilfører massevis av sjel og personlighet til rommet.

Se hele badeværelset her.

© Margaret M De Lange

Delikat bad i kalkstein

Linjene mellom vegg og badekar, og dusj og gulv, flyter nærmest i hverandre i dette sofistikerte badeværelset i naturstein. De delikate sandfargede flatene brytes kun av med svarte armaturer og detaljer som er behagelige å se på.

Se hele badeværelset her.