Loftsetasje forvandlet til spadrøm

De skrå veggene i villaen danner en hyggelig ramme rundt et spabad, som fyller hele rommet.

Villaens loftsetasje er forvandlet til en spadrøm

De skrå veggene danner en hyggelig ramme rundt spabadet som fyller hele rommet.

Den skulpturelle dusjen i midten er både flott å se på, og inviterer til velvære.

© Styling: Elisabeth Kruse Foto: Maria Vous

Et helt rom viet velvære får enda større effekt når man kan velge mellom både dusj og badekar. Den sentralt plasserte, frittstående dusjen fra Vola har fått selskap av Cecilie Manz’ Luv-serie fra Duravit. Lampene som er montert inn i veggpanelene er fra Møller & Rothe.

Utradisjonelt innredet

Et baderom er tradisjonelt delt opp i soner; toalett i ett område, vask i et annet, og dusj eller badekar i et tredje. I dette badet er imidlertid sonene brutt ned, og dusjen plassert midt i rommet.

Uten vegger rundt gir det skulpturelle vannfallet assosiasjoner til et fossefall i naturen – lekkert og frigjørende.

© Styling: Elisabeth Kruse Foto: Maria Vous
© Styling: Elisabeth Kruse Foto: Maria Vous

Brettet Tray er fra Blomus, og på den ses servietter i hvit bomull fra Louise Roe. Lyset er fra Munkholm, og Grown Alchemist-produktene fra Louise Roe. Hele våtrommets område er fliselagt med ølandsfliser.

© Styling: Elisabeth Kruse Foto: Maria Vous

I et stort rom er det ingenting i veien for å dusje midt på gulvet uten at «alt» blir vått. Og frihetsfølelsen er enorm! Gulvene er dekket av svenske ølandsfliser.

Enkelt og funksjonelt

Formgiver Cecilie Manz har også vært inspirert av vann i sin design av baderomsserien Luv fra Duravit, som dette badet er innredet med.

Nærmere bestemt har hun latt seg inspirere av en skål fylt med vann, stående på et bord. Noe vasken i serien gjenspeiler til det fulle.

– Jeg er opptatt av at ting har en mening. Utgangspunktet mitt har alltid en tydelig forklaring, og det er her begrunnelsen for arbeidene mine finnes, sier Cecilie Manz, og utdyper:

– Funksjon er avgjørende. Hvis jeg ikke kan gi en god grunn for å lage et nytt produkt, kan jeg like godt la være.

© Styling: Elisabeth Kruse Foto: Maria Vous

Spafølelsen understrekes i detaljene! På fatet Tray fra Blomus ligger det håndklær i hvit bomull fra Louise Roe, børste fra Blindes Arbejde og produkter fra Grown Alchemist.

© Styling: Elisabeth Kruse Foto: Maria Vous

Badekaret har myke, runde former og er produsert i DuraSolid, som er et patentert materiale fra Duravit. Håndklærne er fra Blomus og Duravit.

Hverdagens renselse

I dette badet, der ølandsfliser dekker gulvene, skråtakene danner rammen, og de eksponerte bjelkene gir en landlig følelse, gir den minimalistiske, men likevel myke og varme serien, et moderne og eksklusivt uttrykk til rommet.

Med utsikt til både sjø og skog i tilleg, kan selv den mest hverdagslige morgenskyll forvandles til en sann spa- opplevelse.